15012013 tiistai; selkä, takaolat ja hauis

Hei jälleen, kaikille tietysti tasapuolisesti. Täällä ollaan, eikä muuta voi. Huhhuh, voin taas aloittaa tarinani työpäivästä. Ei terve. Tiesin, että tänään saan työparikseni hoitajan joka ei ole tehnyt ihan liikaa hommia meidän tiimissä, joten tietystikään hän ei osaa asioita ihan priimalleen. Tiesin siis jo eilen, että tänään saan tehdä töitä puolentoista ihmisen edestä :D Yep, mutta yllättävän hyvin meillä meni ja pääsin jopa suht ajallaan lähtemään, noin viisitoista minuuttia meni överiin, mutta mulle se on näin arkena jo pitkä aika :o Onneksi mun rakas rakas rakas työkaverini päästi mut himaan tai tarkemmin tietty salille. Enhän mä nyt herranjestas sentään kotiin tulisi :D

Wahaha, tällainen erittäin edustava kuva löytyi meidän Rosi Rottanaamasta puhelimen kätköistä. Oli niin pakko jakaa tämä teidän kanssanne :) hih.
Tämän viestin olen saanut jo aikaa sitten tytöltäni, mutta edelleen se jaksaa lämmittää yhä ja yhä uudelleen mun sydäntä roikkuessaan jääkaapin ovessa :) Voi rakkaus pakkaus. Ainakin yhdessä asiassa olen onnistunut elämässäni, nimittäin saattamaan tähän maailmaan ehkä jopa täydellisen tyttölapsen. :) Näin se vain on!
Ja vielä joulua fiilistellen. Tässä ehkä yksi mun lempparilahjoista. En nyt väitä, että lahjoja olisi tullut paljon, enkä niin odottanutkaan, tietenkään, aikuinen ihminen kun olen :D Mutta tämän sain broidiltani ja se on ollut aivan järettömän kovassa käytössä. Hieno! Tykkään kovasti.
Tämä taasen on mun synttärilahja, josta olen ehkä saattanut jo mainitakin. Tällä tulee olemaan keskeinen paikka mun keittiössä ja varmasti myös kovassa käytössä. 

Ja nyt asiaan,nimittäin tämän päivän treeneihin! Johan tässä on tullut lätistyä turhanpäiväsyyksiä ihan tarpeeksi ;) :D Tänään oli vuorossaan:

SELKÄ, TAKAOLAT JA HAUIS

-lämmittelynä 10 kyykkyä 10 punnerrusta x3 tämä setti
-alatalja levee ote restpause 25kg x 10 x 6
-kulmasoutu tanko 40kg x 10 x3
-puolikas MAVE (ja tähän olen tyytyväinen tänään :) yeppee!)
 40kg x 12 50kg x 12 60kg x 10 70kg x 8 80kg x 6 60kg x 10
-pullover taljassa 35kg x 10 x 3

-viparit etukumarassa kp á 4kg x 12 á 5kg x 10 x 3
-haukka vinopenasta kp 8kg x 10 9kg x 10 x 2
-haukka tangolla (scotti oli varattu) 12,5kg x 15 15kg x 10 12,5 kg x 10 ( ja hauiskäännössä on hyvä muistaa se, että liike tulee hauiksille, siinä ei ole koko kroppa mukana, niinkuin yleensä näkee tehtävän. Kyllähän sitä heiluttelis vaikka 20 kiloo sillä tekniikalla ;) )
-lopuksi pumppailin vielä haukat taljassa, suht kevyttä parilla kymmenellä kilolla kymppisarjaa

Semmonen treeni tänään. Jäi hyvä fiilis, olin tyytyväinen kokonaisuuteen, kaikki meni oikeastaan ihan hyvin. Ei tullut kertaakaan sellaista ”vittusaatanaperkelejumalauta” fiilistä, mitä sitäkin on ollut liikkeellä :D Aina ei voi onnistua ;) niinhän se vain on. Onneksi edes joskus. Erityisen hyvä fiilari jäi tosta puolikkaasta mavesta, sillä edellisellä kerralla se oli aika pohjanoteeraus. Mutta liekkö asiaan vaikuttaa se, että nyt on taas tullut syötyä HYVIN ja aika paljon :o uuuuu… silleen. No mut josko sitä lähtis dogien kanssa iltapisulle, jotta pääsen vielä tyhjentää pyykkikonetta ja astiakonekin jyllää vielä… ja voi taivaan talikynttilät, paluu arkeen on niin tapahtunut taas… se siitä joululomasta :D waha. Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille! Ja kiitos muuten lukijoilleni, että olette vielä tänäkin vuonna messissä :) tääääänks!