15032012 torstai: rinta-ojentajat ja vatsa

Hieman tärähtäneessä kuvassa hieman tärähtänyt kissaneiti :D Voi veljet,että on helppo saada kissoihin säpinää yhdellä yksinkertaisella lelulla :D Hauskaa!!!

Tänään sitten sain viettää rauhallisen hetken salilla, ei ollut nimittäin ruuhkaa tuohon aikaa päivästä. Oisko vähän ihanaa, jos ois aina mahdollisuus käydä noihin kellonaikoihin, kun sali on lähes tyhjä. On helppo pompata pisteeltä toiselle, eikä tarvitse kytätä vapautuuko tarvittava laite ja/tai painot sopivasti vai ei????!!!! Tänään mentiin jälleen kyljen ja olan ehdoilla. Sehän tässä jännää onkin, että tuohon olkaan/hartiaan ei satu treenatessa, vaan se jomotus ja jumi iskee treenin jälkeen yleensä. On siis vähän vaikea varoa sitä treenin aikana. Yritin kuitenkin lämmitellä ja venytellä HYVIN treenin aikana ja jälkeenkin! Lisää venytyksiä / syvävenytyksiä vaikka illemmalla. Mä en aijo antaa periksi tuon hartiajumin kanssa, kele!!!

Tänään kun lampsin salin etuovesta sisään, yksi henkilökunnasta huikkasi ”Sitähän ahkeraan käydään!” vastasin ”Vähän pakko” sen enempää asiaa selvittämättä ;) ja hän vain totesi siihen ”Voi kun itsekin olisi noin aktiivinen”. Niinpä…

Tänään duunailin jotakuinkin näin:
-vinopena smith
-vinopena kp
-ristikkäistalja
-levitykset penkistä
-kapea pena
-dippi
-päänyli vedot taljassa
-ojentajat taljassa
(-kokeilin erilaisia tekniikoita ojentajille, ihan huvin ja urheilun vuoksi… ja kun oli aikaa :D)
-vatsat vastuksella
-peffan nostot
-vinot vatsat

Siinä kait se oli… muistaakseni. Ai kauhee, tähän väliin on ihan pakko laittaa tällainen sivuhuomautus ihan asiasta kukkaruukkuun. Katson tässä samaan aikaan synnytyssairaalaa, jossa oli kauhea tohellus kun synnyttävä nainen odotti jättiläisvauvaa. Sen synnytys näytti olevan hankalaa ja kun vauva vihdoin saatiin pihalle, se nostettiin äidin rinnalle ja sanottiin ”Katsohan tätä jättiläistä” ja vauva painoi pikkasen päälle neljä kiloa oisko ollut 4029g tms. että pakko nyt vaan saada mainita, että oma tyttö painoi 4240g :D :D :D ja mun mielestä hän oli niiiiin pieni, tosin kun totesin niin heti synnytyksen jälkeen kätilö totesi isoon ääneen ”Isohan tämä on!” :D kaikki on niin suhteellista ;) En se pieni ole minäkään :o

Juh, semmosta tälle päivälle. Huomenna onkin tiedossa Standuppia :D jee jee! Nyt päivälevolle, jotta huomenna jaksaa taas jumpata ;) Palaillaan!