16022012 torstai: jalkatreeni valmentajan kanssa

Tittidii, kotona ollaan ja vähänkö mä olen ylpeä itestäni, kun löysin tänään niin ketterästi ja nopeasti perille Hakaniemeen :D Meni aika tasan tunti kotiovelta salin ovelle :) Ei nyt ihan paha. Valitsin julkiset, koska autopaikat on aika kortilla siellä ja vielä maksullisiakin ;)

Tänään sitten duunattiin jalkatreeni ja voin sanoa, että valmentaja laitto mut koville. Uhhuh. Otettiin vähän erikoistekniikoita käyttöön. Sain positiivista palautetta tekniikastani mm. syväkyykyssä :) Ihan jees, sillä olen miettinyt, että meneekö se nyt ihan niinkuin pitää :o Kaikenkaikkiaan treeni oli suht rankka, kyllä se kummasti laittaa lisää potkua kun toinen tsemppaa vieressä. Mutta kuulema hyvin lähti ja lopuksi sain vielä kiitosta hyvästä / kovasta treenistä. Muutenkin puhuttiin tuosta mun viisijakoisesta ohjelmasta, eri liikkeistä ja valmentaja antoi mulle vähän vapautta valita myös muita vastaavia liikkeitä esim. kulmasoutu käsipainoilla vs. kulmasoutu tangolla ja sitä rataa. Kuulema osaan treenata ja hän luottaa siihen että hanskaan homman, enkä ala sössii ;)

Sitten tähän mun vasempaan olkapäähän. Nyt sitten tuli ehdoton kahden päivän pakkoloma. Buranaa, kylmää eikä salitreeniä. On kuulema hyvä pitää terve järki mukana treenaamisessa, että jos niinkuin oikeesti sattuu, niin silloin löysätään tai pidetään taukoa, ettei saada ongelmasta kroonista. Niin no näin sanoo terve järki, mutta välillä se vaatii sen, että joku asiantuntija sanoo sen sulle suoraan päin naamaa. No katotaan kuinka koville ottaa kahden päivän tauko :o mä oon varmaan kuin kissa kuumalla katolla ja ärhentelen kaikille kun en pääse puntille :/ että pieni varoituksen sana vaan :D Käytiin sitten vähän läpitte mun olkatreeniä ja mietittiin että mistä se olisi voinut ottaa kipeetä. Viimeksi kun treenattiin yhdessä, niin mun tekniikka oli kuitenkin puhdastam, että sen perusteella ei pitäisi olla ongelmaa… mutta sitten käytiin läpi myös se, että en tee liian isoja venytyksiä liikkeissä ja päädyttiin siihen, että nyt etuviparit taljassa jää pois toistaiseksi. Eli näin. Mä niin toivon, että tuo tulee pian kuntoon!!!! Hieronta pitäs saada järkättyä ensi viikolle. Seuraava treenikin tuli sovittua. Silloin väännetään rintatreeni, jee jee.

Tänään on ollut muutenkin haipakka päivä. Pikku neidillä oli koulun diskokin :) voi että sitä täpinää ja diskoilemaan lähti niin nätti neiti että voi hyvänen aika sentään. Illalla sain sitten katsoa hänen puhelimestaan kuvia diskosta. Siellä oli ihania kaverikuvia, voi sentään. Huoh… alkaahan tuo neiti olemaan jo iso tyttö, ei mikään vauva enää :/ se on hyväksyttävä.

No mutta nyt mä asetun soffalle ja poden mun olkavammaa…mä saan olla teatraalisen sairas ;) eikö… PALVELUA KIITOS! Palaillaan!

2 vastausta artikkeliin ”16022012 torstai: jalkatreeni valmentajan kanssa”

  • Täällä flunssan musertamana katsoin kateudesta vihreänä postauksesi otsikkoa, kun en ole päässyt koko viikolla treenailemaan, ja kroppa ja pää suorastaan HUUTAVAT JALKATREENIÄ.

    Silti harmitti puolestasi kun luin eteenpäin, ja kerroit olkapääongelmasta – toivottavasti tulee levolla äkkiä kuntoon! Yritetään kuitenkin ajatella, että tällaiset ”pakkolevot” on vaan hyväksi, kun muuten ei maltettaisi levätä tarpeeksi. Ja kun lihas kerran kasvaa levossa, niin on meillä kyllä varmaan ihan hirmumuskelit tämän tauon jälkeen! ;)

    • Niinhän se vähän tuppaa menemään, että järki sanoo jotain ja itse tekee toisin. Mutta okkei, nyt olen pitänyt sen parin päivän pakkoloman ja jatkoin tänään jalkatreenillä…sitten vaan kokeilemaan, miten tuo olka kestää muita treenejä. Pakko lähtee ihan pienesti nyt liikenteeseen, sillä ei se täysin oireeton ole vieläkään. Ja kyllä pakkolomat tekevät joskus oikeinkin hyvää itse kullekin. Sieltä on hyvä hakea sitä motivaatiota sitten edessä oleviin treeneihin ja vähän lisää potkua :) Parane sinäkin pian :)

Kommentointi on suljettu.