16032012 perjantai: selkä-haukka päivä

Uu jee babe, täällä sitä ollaan jälleen ja ette voi kuulkaa kuvitellakaan minkä valaistumisen mä koin tänään aamusta kun tajusin, et helvettiläinen, enhän mä mitään videokameraa tartte jos haluan julkaista treenivideopätkää :D Kaikki lähti siitä kun kuvasin aamusta pientä kiinanharjakoirakaveriamme petaamassa omaa sänkyään niiiiin niiiiiin niiiiiiiiin maan perusteellisen tarkkaan ja julkaisin sen kaverin sivulla naamakirjassa :D Siinä yhteydessä syttyi lamppu tässäkin päässä ja nappasin sitten nauhalle vähän tämän päivän treeniä salilla ja tässähän sitä matskuu nyt sit on. Ok, kuvanlaatu ja kuvakulmat on enemmän kuin hanukasta, mutta kyllä siitä nyt käsityksen saa mitä mä yritän tehdä ;)

Tänään oli siis selkä-haukka päivä. Kyljen ehdoilla yritettiin mennä. Esim. puolimave oli taas vähän haastava, mutta ok, kyllä mä sain sen räpellettyä läpitte.

Tänään:
-lämmittelyt perusteellisesti
-takaolat
-puolikasmave
-kulmasoutu
-ylätalja
-hauiskääntö taljassa
-haukat scott kp
-haukat tangolla
-tuplahaukat
-vipareita (kevyttä olkien aktivointia… otti vähän turhan paljon kylkeen, grah!)
-viparit ylös asti (ja edelleen aktivointia vaan)

Simmotteista tänään. Pikkasen kiristää jälleen hartian seutua. Vähän tänään tähyilin meidän salin urheiluhierojan hintoja. Pitäs varmaan varata aika hänelle. Mummi onkin käynyt ja tykkäsi kyllä kovasti (itsekin hieroja, niin tietää varmaan asiasta ;) ).


Tänään pitäs saatella pikkuneiti viikonlopun viettoon isälleen. Muo sitten odottaakin aikuisten ilta Helsingissä, alkaen siitä Standup keikasta ;) Kaveri kyllä tossa kyseli, jos vaikka törmäiltäis illalla, let´s see.

Nyt vielä hieromaan kotia kuntoon ja dogit odottelee ulos pääsyä. Tyttö meni pikkukoirien kanssa lenkille, hän kerää tuollaisia merkkejä hyvästä käytöksestä ja äidin avustamisesta, jotta saa sitten sellaisen VIP jäsenyyden yhteen lasten nettipeliin, joka on nyt kuuminta hottia noiden ikästen parissa, mitä ilmeisemmin :D

Eli ei kun hommiin! Kuulemiin ja mukavaa viikonvaihdetta för alla :)