16072010 Rääkätään yläkroppaa!

Se on sitten perjantai jälleen. Ulkona on kuuma kuin uunissa ikään :D Kaunis päivä tulossa. Edessä iltavuoro, ei haittaa tippaakaan, oikeestaan ihan helvetin kivaa mennä illaksi töihin :)

Tänään en siis ”ehdi” salille. Pikku emäntä on kotosalla, enkä tosiaan raaski viedä häntä jo heti aamusta mummolaan, koska jo huomenna hän lähtee taas viikoksi mummin mökille, niiiiiisk. No meillä on ollut tässä aamulla yhteinen projekti. Minä olen rääkännyt haubereita käsipainoilla ja tyttö on saanut ottaa ”treenikuvia” :D Eli nyt kun laitan tähän sitten näitä ”treenikuvia”, niin on hyvä muistaa, että kameran takana on kuusi vuotias pikku neiti… mallissahan ei tietenkään ole mitään vikaa :DDDDDD No mutta oikeesti, olen aika iloisesti yllättynyt, miten hyvin neiti käytti mun kameraa. Ihan ok kuvia :)

Olen siis tehnyt nyt aamusta:

-VIPUNOSTOT SIVULLE SUORIN KÄSIN 5KG X 15 ainakin 2 toistoa, vielä kesken nämä rääkit siis jatkuu
-NOSTOT SUORAAN ETEEN 5KG X 15 (aih kun polttaa mukavasti ;) )

Pitää lisätä tuohon vielä ojentajat… ja olen tehnyt myös, miksi sitä nyt sitten ikinä kutsutaan, ”maasta veto liikettä” käsipainoilla, että ottais vähän tonne yläselkään. No mutta ne kuvat!!!! Tässä niitä tulee.


Kiitos pikku kameramiehelle, että sain vihdoin päivitettyä kuviakin siitä mitä olen saanut aikaiseksi. Tästä on hyvä jatkaa! Nyt tekemään:

-JOGURTTIRAHKAJUOMAA
-KAHVIA
+ LISÄÄ YLÄVARTALORÄÄKKIÄ

Aurinkoista ja mukavaa päivää kaikille!!!!

3 vastausta artikkeliin ”16072010 Rääkätään yläkroppaa!”

Kommentointi on suljettu.