16082012 torstai; haukkaa rest-pausena

Jaha se ois viikko kohta lopuillaan. Työmaalla huomasi sen taas juttujen tasosta. Meidän ”yksikössä” on aina hyvin korkealentoiset jutut, mutta ehkä juuri siksi meillä on järjestäin joka päivä hauskaa :D Pieni nauruterapia piristää kummasti näinä vaikeina aikoina. Viimeisten kuulopuheiden mukaan, meidän entinen toiminnanjohtaja on tutkintavankeudessa. Ei hänelle sitten tullut mieleen, että siinä voi kummasti häkki heilahtaa jos vetää firmalta useita satoja tuhansia ohi???? Ei ilmeisesti. Miten tyhmä ihmisen pitää olla, että tekee jotain tuollaista… tai sairas? Erittäin!

Tänään oli vuorossa sitten hauis-ojentajatreeni. Rest-pause viikko jatkuu. Kyllä oli taas haukat sellaisessa pumpissa, että terve :o Voi että se on kyllä tyydyttävä tunne kun saa menemään treenin perille :) I love it! Onhan tämäkin tietynläinen riippuvuus, olen riippuvainen endorfiineista ;) Siihen kun liitetään vielä koko ajan kasvava kroppa, niin kyllähän se hivelee mieltä :) Tästä fiiliksestä voitte päätellä, että tänään oli hyvä treeni. Kuvassa näkyy hieman meitsin hanurikin. Se on alkanut muodostumaan aikamoiseksi pyrstöksi. Kohta mulla on sellainen tumman pikajuoksija naisen beba, uuuu :D Ei haittaa, eipähän ainakaan ole lattaperse ;) Sellaista tuskin katsoittaisiin hyvällä BF kisoissa???? Luulen :)

Alkaa sieltä pikku hiljaa myös reittä erottumaan. Vielä on kyllä matkaa tyydyttäviin tuloksiin tuolla saralla, no koskaan ei tietenkään ainakaan omasta mielestä ole täysin valmis, aina voi olla parempi, isompi jne. Mutta okei, tähän on tyydyttävä tällä hetkellä ja kyllä se motivoi taas jumppaamaan kun huomaa, että kyllä se lopulta kantaa hedelmää ;) Tässä lajissahan hienoa on se, että tavoitteena on kasvaa eikä kutistua ;) tietenkään kasvu ei saa johtua läskin kertymisestä kroppaan, vaan lihaksista. No itsestään selvä asia. Onneksi mulla ei ole ollut paino-ongelmia, tästä on ollut joskus aikaisemminkin puhetta. Mä en varmaan henkisesti kestäisi sellaista jojolaihduttamista +/- 10 kiloa koko ajan. Jos olisi niin, että ei vain onnistuisi pitämään sitä painoa kurissa, eikä puhuttaisi kuitenkaan mistään massiivisesta ylipainosta, niin ehkä olisi aika vaan hyväksyä se asia ja olla sinut itsensä kanssa. Luulisi olevan pikkasen rankkaa olla enemmän tai vähemmän koko ajan laihiksella :o Itselläni on ollut aina vähän sellainen fiilis, että voin syödä melkein mitä vain, enkä liioin liho. No mutta sitten kun kuuntelee joidenkin lihoavaa sorttia olevien ihmisten tunnustuksia siitä miten voi helposti mennä suklaalevy, karkkipussi, jäätelöä litra tolkulla yhdessä päivässä / illassa,niin ymmärrän, että itse asiassa, enhän mä tosissaan syö mitä tahansa… oikeastaa, kun pysyis se kohtuus kaikilla, niin se tekis jo paljon. Ja ohan se hemmetin epäkäytännöllistäkin, kun vaatekaapista pitää löytyä lihavan kauden kuteet ja laihan kauden kuteet :o No mut ei siinä, onnea vain jojolaihduttajillekin ;) kyllä se siitä, tai sitten ei :D

Nyt viime aikoina, päivinä on jotenkin tullut sellainen fiilis, että kyllä mun BF kisahaaveeni vielä joku päivä tulee toteutumaan. Nyt on siis hyvä vaihe meneillään. Kyllähän tää mieli ehtii muuttumaan vielä moneen kertaan tässä matkan varrella, mutta ehkä ihan hyvä nauttia nyt tästä hyvästä flowsta :D Pakkohan tänne oli tunkea tämä alati pakollinen hauispullistelukuva :D No ei siinä, ohan se ihan kiva, että on mustaa valkoisella siitä, onko sitä kehitystä tapahtunut vai ei. Ettei se kuvitelma ole vain omassa päässä ;) tshihi.

Salin jälkeen kun olin ruokkinut jälkikasvuni, imuroinut ja käynyt suihussa (salin saunaosasto on edelleen rempassa :o) tein itselleni ruokaa. Ah… tosi bodari ei vissiin vetäisi keltuaisia, mut oi nam, mä tykkään niin… varsinkin kun sen jättää raa´aksi :D joo mä tiedän, nyt varmaan moni skagaa siellä, että hyi helvetti, mut meitsi diggaa :) Jälkkäriksi vähän mokkapalaa, nami nami, ei tunnu missään… hope so :D No mutta pidemmittä puheitta, toivotan jälleen kaikille punttimimmeille treeni-iloa ja vähemmän punttaaville toivon, että alkaisivat käymään salilla ;) se kannattaa!

Yksi vastaus artikkeliin ”16082012 torstai; haukkaa rest-pausena”

  • Mäki ihastelin pikajuoksijoiden pyrstöjä :D ja muutenkin olympialaisten parasta antia oli komeat ja kauniit urheilijat!

Kommentointi on suljettu.