16092011 perjantai; punnerran

Nonnih niin. Vaikka eilen oli taas niin kiire töissä ettei ehtinyt kissaa sanomaan, vaikka niitä oli joka koppi pullollaan :D niin siitä huolimatta, eilisen BB tarjonnan lomassa suoritin uskollisesti tämän punnerrusurakkani. On muuten hemmetin hieno huomata että kehitystä tapahtuu ihan silmissä. Ylitin taas maximin kuudella punnerruksella, mikä ei sinällään ole ihan paska suoritus. Ja täällä tehdään homma ” tyylillä” eli nenä lähes koskettaa maata joka punnerksella, eli ei mitään nytkimistä ;) ei se määrä vaan se laatu :D eikös sitä niin tupata sanomaan!!!!

Muutenkin treenit ovat sujuneet vallan mainiosti. Mitään paikkaa ei kivistä ja fiilis on ollut hyvä. Nyt vain joku hemmetin ketun pyllyn flunssa aikoo jälleen tehdä tuloaan, mutta mä en aijo antaa periksi. Tänään kuitenkin tiedossa elokuvailta Flamingossa, uuu jeee ja huomenna lähden sitten ratsastamaan. Vähän siistii pitkästä pitkästä aikaa :) Odotan niin innolla tuota reissua. Mukaan lähtee paljon porukkaa meidän töistä :) Kiwwaa!

Ai niin, piti se vielä kertomani, että mähän tossa puhuin taannoin, että kellotan vielä joku kerta mun Hooverit. No nyt sen tein sitten. Itse asiassa muistin sen vasta toisella kierroksella, eli mulla oli jo yksi Hooveri alla kun kellotin toisen. Mulla siis se 10 kilon levypaino selän päällä, koska muuten tuo Hoover kestäisi varmaan aika kauan :D :D , mutta lisäpainon kera kellotin itelleni 2min 2sec. ajan :D !!!! Uuu jee. Toi kellottaminen näyttää olevan muutenkin hyvä idea, nimittäin se laittaa taistelemaan mukavasti vielä vähän pidempään ;) Kandeepi kokeilla! Jos vaikka ensi kerralla lisäisi panoksia ja laitan 15 kiloa painoa, katsoo nyt. Jos sillä painolla saisi yli minuutin ajan, niin ei ois huono sekään. Keskivartalo tiukaksi ;)

Jeps, mut ei kait täs taas hittoikaan. Mä juon aamukahvini ja valmistaudun kauppareissuun äidin kanssa :o uhhuh.