16122011 perjantai; takareidet

Yeppee, kotona vihdoin ja viimein. Taisi kello olla yli kahdeksan siinä vaiheessa kun pääsin kotiovesta sisään sen jälkeen kun siitä aamu seitsemältä lähdin :o Eli eli, töistä siis suoraan salille jälleen treenaa takajalat tällä kertaa tai takareidet :D alko naurattaa takajalat, mullahan on siis etujalat ja takajalat… ja joo :D Niin, alkaa jo vähän väsyttää tässä vaiheessa päivää ;) Töissäkin sain taas tehdä tauotta duunia koko päivän, että otetaan sille… vähän hedelmäsalaattia tässä välissä :)

-crossi 8min.
-polviltaveto 5×15
-reiden koukistus istuen 5×15
-bulgarialainen kyykky 3×15
-reiden koukistus maaten 2×15 istuen kahdessa eri laitteessa 3×15 (hain vähän tuntumaa ;)ja kyllä löytykin, oli takareidet aika pumpissa, hyvä kun pääsin kävelemään pohkeiden teko pisteelle :D )
-pohkeet istuen
-keppijumppaa yläkropalla ja yläkroppavenyt

Sitten suihkun kautta saunaan. Sieltä sitten lammen taakse moikkailee rotikoita ja sitten sieltä hakemaan pikku emäntää pikkusiskonsa luota leikkimästä. Sen jälkeen menimme korkkaamaan Martsarin uuden ostarin. Minähän halusin katsoa mitä kaikkea sieltä löytyy ja juu, löytyhän sieltä. Käytiin siinä sitten S:ssä ja laskuakin tuli aikasta paljon :o uhhuh. Minä kävin tekemässä joululahjatäydennyksiä Tiimarissa. Tytöille (pikku emännälle ja hänen siskolleen) tarttui mukaan Hello Kitty kamaa ja sitten ostin rintamerkeilleni pakkauskuoria, kullan värisiä kirjekuoria. Nyt pitäs vaan ryhtyä tuumasta toimeen ja alkaa kursimaan niitä rintamerkkejä kasaan.

Sain soiteltua broidillekin ja sovittua, että hän tulee ensi viikolla kääntymään. Tuo vanhusten paketit tänne (mutsi ja faija on joulun täällä) ja tietty lasten paketit vaihdetaan :) Kaikkinensa tämä joulun aika on ihan mukavaa, kuhan ei vaan ota liikaa stressiä. No mulle tulee tietty kiire hoitaa nää kaikki, kun pitää salitreenitkin hoitaa, siitä huolimatta vaikka ois kuinka joulu. Yhtään ei nyt anneta löysää jos lähden tekemään unelmastani totta ;)

Mitähän muuta. Ai niin, ostin Tiimarista itsellenikin pienen ”lahjan” nimittäin ihanan muistikirjan johon voin nyt raapustaa mun treenit ylös :) (liittyyköhän mun nykyiset hankinnat mihinkään muuhun kuin treenaamiseen enää :D ei vissiin liioin). Semmotteista. Mutta oikein mukavaa perjantai iltaa kaikille. Minä ainakin aijon nauttia loppuillasta täysin siemauksin. Huhhuh, mikä päivä taas :)