17012012 tiistai; etureidet

Yleisön pyynnöstä julkaisen muutamia kuvia Pentistä. Näitä kuvia on ehkä joskus jo nähtykin täällä blogissa, mutta tässä kuitenkin :)

Pentti kesällä. Tuuletin on Pop!

Pentti lammen jäällä :)

Pentti poseeraa :)

Onhan se julmetun hieno koira ja niin söpö, mamman poika ;)

Tänään on ollut taas yhdenlainen päivä. Siis voi eiiiii… töissä meni pari tuntia överiin, mutta sekään ei pidätellyt muo poissa salilta. Sen verran sain lietsottua itseeni jälleen treeni-intoa lisää, entistä enemmän, kun eilen Sallan kanssa treenailin. Nythän se työ on tehtävä, jos mielin kisalavoille 2013, eihän siinä itku auta markkinoilla!

Tänään oli sitten vuorossa etureidet. Vaikka olinkin ihan tukka pystyssä siinä vaiheessa kun vihdoin ja viimein ruuhkan keskeltä pääsin salille asti ja huomasin, että juomapullo on jäänyt kotiin… ja ja ja… niin silti hyvällä sykkeellä väänsin tuon treenin läpitte, kuten ohjeissa oli :) Hyvä fiilis jäi, se on pääasia.

Sitten äkäsee kotiin tekee ruokaa ja pesee pyykkiä. Nooooh, mitäs tässä totuutta salailemaan, sosiaalinen elämä kärsii ja ns. perhe-elämä kokee myös inflaation tällaisina päivinä. Ei oo kovin hyvä äiti fiilis :o mutta… tähän on nyt totuttava sitten. Ja mitä mä tässä nyt oikein asiaa puin, olenhan mä hitto soiko tähänkin asti treenannut fanaattisesti :D hehe. Mutta kait sitä on vakavasti pohdittava tätäkin puolta, että miten sovittaa arkielämän tähän treenamisen lomaan, huom ajatusmaailma, miten sovitan muun elämän treenamiseen…enkä miten sovitan treenamisen muuhun elämään :D mmm… mut niin se vain on. Eihän tässä kyydissä monikaan mukana pysyis, se on fakta ja nostan hattua niille läheisille jotka ovat mukana ja tukevat tässä hommassa. Kiitos siitä :) Ootte tärkeitä ;)

No jah, nyt sitä pötyä pöytään ja sitten varmaan surffailee nettiin päivittämään lisäravinteet. Niitä onkin pieni lista :D uu jee. Mutta palaillaan ;)

4 vastausta artikkeliin ”17012012 tiistai; etureidet”

  • Ai sä oot kans Sallan valmennuksessa? Hyvä päätös, Salla on paras :) Meinasitko syksyllä 2013 lavoille? Mihinkä lajiin tähtäät? Eihän sitä tiedä vaikka samaan aikaan saatais sit kisadiettailla ;)

  • Juh kyllä olen Sallan valmennettavana :) Olen tätä ajatusta haudutellut jo pitkään ja nyt sitten päätin, että tehdään haaveilusta loppu ja unelmasta totta. Toivottavasti siis olisin 2013 siinä kuosissa että voin esiintyä BF tulokkaiden riveissä :) Let´s see. Tahtoa ei ainakaan puutu ja motivaatio on kohillaan. Näillä mennään ja katsotaan mihin rahkeet riittävät Sallan avustuksella. Mun pituus kuulema asettaa tiettyä haasteellisuutta tähän massan kasvatukseen. Joudun kuulema tekemään töitä! Ihan kun muut ei joutuis :D :D mut joo, siis näin pitkä runko vaatii vielä snadisti enemmän, että saa sitä näyttävyyttä :o uhhuh, no töitä sit tehdään, niin paljon kuin se sitten vaatiikin. Oishan se hauska, jos ois joku ”tuttu” samaan aikaan samassa veneessä. Olisi edes joku jonka kanssa jakaa ajatuksia ja fiiliksiä. Joku joka tietää mistä puhutaan :)

Kommentointi on suljettu.