17012013 torstai; etureidet – pohkeet – vatsa

Hei vaan kaikki jälleen. Päivä on ollut kiireinen, niinkuin yleensä aina. Joo, töissähän meni överiin, niinkuin aika usein tuppaa käymään. Eipä siinä, olin kuitenkin suunnitellut, että menen salille vasta kun vien likan partioon, joten sinällään mulla ei ollut turkasen kiire kotiin. No mutta pidemmittä puheitta, mennäänpäs taas asiaan :)

Tässähän sitä on vatsamakkaraa näkösällä. Ei se nyt ihan kauheen paha ole, onneksi :D kyllä siitä varmaan vielä saadaan muotoiltua siedettävä ;)
Yep, no mitäs tähän nyt lisäämään, minähän se siinä :D

Joo, tänään oli siis vuorossaan JALKATREENI, TARKEMMIN ETUREIDET! Jalkatreenit, varsinkin etureisitreeni, on aina yhtäkuin järkyttävä hiki, polte, hengästys, hapotus ja spaghettijalat :D Niin tänäänkin. Harmitus on aina tietysti suuri, kun joutuu menee tonne salille ruuhka-aikaan. Niin tänäänkin hieman harmitti, kun kaikki smithit (ne kaksi) oli varattu, tietty, samaten kaikki kyykkyhäkin. Okkei, ei se mitään, aina voi käyttää mielikuvitusta ;)

JALKATREENI; ETUREIDET – POHKEET – VATSAT
-lämmittely crosserilla
-kyykyt lämmittely mielellä 20kgx10x3
-reiden ojennus rest-pause 40kgx12x3 (saatanallinen polte ja pumppi :o :) jee!)
 35kgx12x3 ja edelleen polttaa
-askelkyykky á 8kg kahvakuulat 20 askelta x3
-vaakaprässi jalat jalkalaudan alareunassa mahdollisimman syvältä 61kgx12x3

-pohkeet istuen 30kgx16x4
-pohkeet seisten 45kgx12 50kgx10 ja ”räpytykset”

-vatsat vastuksella 30kgx16 35kgx16x2
-vatsarutistukset pallon päältä 25 rutistusta x3

Juu, että semmonen treeni. Sitten olikin kiire vetästä vaatetta päälle, tarkemmin toppatakki, sillä tytön partio päättyi juurikin niillä minuuteilla kun meitsin treenitkin. Joo, mä en yleensä lähde hikisenä salilta, mutta joskus hätä ei lue niin sanotusti lakia, joten pakko on pakko. Pikkasen oli hankala kävellä salin rappusia alas ja himassa rappusia ylös :D tietäähän taas tehneensä. Näillä mennään. Huomenna on perjantai ja joo…vuorossaan on rinta ja olkapäät. Ei pöllömpää.

Yksi vastaus artikkeliin ”17012013 torstai; etureidet – pohkeet – vatsa”

  • Miun mielestä etureisipolte on ihan helvetillistä. Siis oikeeesti todella inhottavan tuntuista, verrattuna esimerkiksi kun pakaroita polttelee niin siitä mie oikeesti nautin :D Jotenkin noiden eutreiskojen kanssa miulla se ei tunnu oikein edes poltteelta, vaan enemmänkin sellaiselta viiltävältä kivulta tms. No mutta eipä auta valittaa vaan mieluummin miettiä sitä, että tietääpähän ainakin tekevänsä/tehneensä.

    Tehokkaita treenejä tällekin päivälle! :)

Kommentointi on suljettu.