17052013 perjantai: olkapäät ja pohkeet, ugh!

Tällä kertaa nähtävästi voin toivottaa jo hyvää yötä kaikille lukijoille :D sen verran myöhään menee nyt tämä päivitys. Voi sentään, johan tässä alkaa omakin silmäluomi painaa siihen malliin, että tirsamaa kutsuu. Aika on mennyt lähinnä mun onnettomien treenivideoiden muokkaukseen. Puuuh, jos joskus sais jotain laadukasta pätkää aikaiseksi, niin hyvä ois, mut siihen asti mennään sillä mitä on, joten koittakaahan kestää :) Hope so!

Tänään oli siis iltavuoro, joten salille piti ehtiä ennen duuniin menoa. No joo, Päivimäiseen tapaan tuli tietty kiire, sehän on selvä. Salilla tuli siis vedettyy aika hyvällä sykkeellä ja hiellä läpitte olkapää treeni. Lopuksi pohkeita istuen. Pohkeethan ei kuulu siihen lihasryhmään, mitä mun pitäs erityisesti kasvatella, ei sen takia, ettäkö ne olisivat isot, vaan ne nyt ei kuitenkaan ole se oleellisin osa bf kisaajilla. Ja tuleehan noille pohkeille kuormitusta anyway jalkatreenin yhteydessä ja joo, kyllähän ne ovat kehittyneet. Voi kuulkaa mä muistan vielä ne ajat, kun mistään ei koskaan löytynyt sellaisia saappaita, joiden varret olisivat istuneet mun sääreen. Kaikki aina heilu ja hölsky mun tikku jaloissani :D Nyt sentään saa jo saappaan varrenkin mallautumaan jalkaan niin, ettei se jää lötkönä tuulessa heilumaan, eli kehitysta on vissiin sit tapahtunut silläkin osastolla :D


Pystypunnerrusta käsipainoilla. Jälleen kerran pahoittelen videkuvan aivan mahdottoman kehnoa laatua, mutta koittakaa tosiaan kestää :D Mulla kun ei ole sitä henkilökohtaista avustajaa… vieläkään… niin parempaa ei voi vaatia :D 

Kovasti oli hiljaista salilla noin niinkuin aamupäivätuimaan. Tänään vetelin alkulämmöt tällä hiihtosimulaattorilla :D Aika veikee laitos ja kuulkaas, aika veikeen hien saa myös pintaan. Mukavasti lämpee juurikin siellä yläkropassa, mitä tänäänkin treenattiin. Siinä sitten kevyesti polvista joustaen, aivan kuin lylyä lykkisit tasatyönnöin, niin jalatkin saa vähän lämpöä pintaan :)
 
Huuh, katsokaas kuulkaa tätä videota! Tätä mä alkaisin jo kutsumaan kiipeilyksi. Kyllä aika laimeen näköstä on toi harrastelijoiden räpellys näiden kavereiden rinnalla. Jos mä tietäisin, että mulla ois mahdollisuus kehittyä kyseisessä lajissa tälle tasolle, alkaisin treenaa oitis. Mutta mä luulen, että näitä kavereita ei kasva ihan joka oksalla :D Vitsi että on huiman näköstä touhua.

Tänään siis pää kohteena oli ne OLKAPÄÄT! Olenkin vissiin joskus sitä täällä painottanutkin, että olkapäät eivät voi kaiketi olla liian isot koskaan. Kummasti tuo näyttävyyttä lisää jos / kun saa olkapäihin muotoa. Sitä muotoa haettiin siis niihin tänäänkin. Hyvin löyty tuntuma ja jälleen kerran arvoisat lukijat, ennätyspainoja paukuteltiin ;) Hyvä mä! Hieman loppuun vielä pystysoutua :) Jei!

OLKAPÄÄT: 

-viparisarjaa lämmittelyksi 
-viparit sivulle levypainoilla 
-pystypunnerrus penkistä kp 
-pystysoutu -pystypunnerrus smith 
-yhden käden viparit levypainoilla 

-pohkeet istuen 

Nyt mä  uskoisin että tämän perjantain päivitykset alkaa olemaan tässä. Oikein ratkiriemukkaan mukavaa ja ihanaa viikonvaihdetta. Itselläni se ainakin tulee olemaan aikamoista haipakkaa taas :) Huomenna jumppaillaan. Moro!

6 vastausta artikkeliin ”17052013 perjantai: olkapäät ja pohkeet, ugh!”

 • No nih, tämä oli eka video, minkä Sulta näin, jes, lissää vain! :) No, paukkuko ne enkat tännäänki? Ainaki perile meni treeni, vaikka ei isompaa rautaa ois ollukkaan käytössä, tykinkuulat näyttää ottaneen osumaa! HIENUA! :) Ja ei kuules muuta ku lauantain lihastalakoisiin draivimeiningit, sitä RÄHINÄÄ peliin, tsemppistä!! :)

  • Joo hyvä meininki oli tänäänkin salilla. Olosuhteiden pakosta jäi sarjojen välinen palautumisaika suhteellisen lyhyeksi ( kiire töihin :p) mutta oikeastaan ei se tuntunut haittaavaan. Tuntui paukkuja kuitenkin riittävän ja painojakin tuli hilattua snadisti taas ylöspäin :) Ja tänään tulee olemaan rähinää kyllä mun kiertoharjoittelussa, se ei välttämättä ole niin kaunista katsottavaa, lähinnä tarkoitan omia ilmeitäni :D Okein hyvää treenipäivää sinnekin! Ai niin, joitakin videoita on ennestään, niitä löytyy tuolta videot sanan alta :)

 • Juu pittääpä tsekkailla ajan kans. :) Lihashuoltoa, pallauttelua eilisestä ja koko treeniviikosta, hyvi otti osumaa eiliset setit. Rullailua, venyttelya ja grossaria olohuoneessa. :)

  • Go Kerttu Go :) Mulla on huomenna lepopäivä, koska lähdemme Loimaalle broidin muksun synttäreille.

 • Moikka! kiitos mahtavasta blogista, inspiroi todella :)

  Ihan vaan sellasta kysyisin, että missä valmennuksessa olet? oon ite pohtinu bf-kisoihin lähtöä, ja kartoittelen tässä juuri mahdollisuuksiani…

  • Voi jee, aivan mahtavaa jos tykkäät blogini ”asiasisällöstä” :) Olenkin aina ollut sitä mieltä, että jos vaan pystyn edes yhtä ihmistä innostamaan fitness tyyliseen elämään, niin olen onnistunut tehtävässäni :)

   Itse olen Kaurasen Sallan valmennettavana. Tällä hetkellä treenaan kovasti body fitness kisoihin. Asia tietysti kerrallaan, mutta myös fitness fysiikka kiinnostaa itseäni kovasti.

   Jos kisaaminen kiinnostaa, niin ehdottomasti suosittelen ottamaan yhteyttä kokeneeseen alan valmentajaan, joka kyllä kertoo sinulle rehellisesti mahdollisuuksistasi ja luotsaa sinut kohti unelmaasi :) Toivotan kauhiasti paljon treeni-iloa ja intoa sulle!

Kommentointi on suljettu.