17082010 tiistai; Lenkille :)

No mitäpä siinä, jäi juuri sopivasti aikaa käydä juoksentelemassa sillä välin kun meidän pikkuemäntä tahkosi ensimmäistä koulupäiväänsä läpitte. Tämä ensimmäinen viikko näyttääkin olevan aika helppoa, kolmen – neljän tunnin päiviä mukuloilla. No eiköhän siinäkin ole koulutiensä alotteleville ihan tarpeeksi näin alkuunsa :) Aapiset oli jo jaettu. Aika hienot ovat! Reissuvihossakin oli heti vanhemmille infoa :) Minä odotin sormet syyhyten, että pääsen tutkimaan tytön koulureppua :DDD

Vetelin tosiaan lenkkireleet niskaan heti aamusta. Addun kesävermeissä mentiin. Vaikka syksynen tuuli jo tuolla puhaltelee, niin ei siltikään ollut kylmä tuossa asussa. Mun hiukset, jotka yleensä pidän ponnarilla juostessa, toimii varsinaisena tuulenvastuksena. Sen verran pitkäksi ovat ehtineet kasvaa, että tuuli ottaa niihin tuntuvasti. Ei kait auta kun vetää uimalakki päähän :D niin kylähullun leima on taattu ;) Tänäänkin herätin kiinnostusta juoksemalla tuota samaista lampea sen viisi kertaa ympäri :D Eräskin setä joka selvästi oli siinä päiväkävelyllä tokaisi mulle kun viiletin hänestä jo varmaan kolmatta kertaa ohitte: ”Sinä se jaksat juosta :)”. Hih, on mukavaa saada kannustavia kommentteja. Taidan tosiaan pokata sen kylähullun palkinnon tuota pikaa. Mikä kunnia!

Tuolla lammen maisemissa tuli vähän väliä vastaan sellaisia pikku ötökkäparvia. Ärh, ärsyttäviä. Itse asiassa niitä samaisia parvia oli eilen myös Korkeasaaressa. Hieman haittaa tuota hapenottoa kun juoksee sellaisen parven läpi hengittämättä, silmät kiinni. Aika ekstremeä :D Alkumatkasta onnistuin saamaan sellaisen sontiaisen silmääni. Onneksi myös onnistuin kalastamaan sen sieltä veke samantein! Suuhun taisi pörähtää yksi jos toinenkin, yök! Muutenhan tuo lenkki sujui mutkattomasti. Suhteellisen reippaalla temmolla, kuitenkin rennosti, viiletin sen viisi kertaa ympäri, kotiin, suihkuun ja sitten hakemaan emäntää koulusta. Ai niin, ehdinhän siinä välissä nauttia rahka-jogurtti-piimä juomani, jossa pari mitallista Hera80 jauhetta, nam!

Varsinainen lounas sitten koostuikin taas höyrytetyistä kukka- ja parsakaaleista. Hitsi ne vie kielen mennessään, niin hyvää. Kaveriksi paistoin pari possun piffiä, kuten kuvasta näkyy. Nyt on maaru täynnä ja tämä nainen on valmis päivälevolle. Ihana kesäloma!