17092012 maanantai; selkää ja vatsaa

Nonnih, elossa ollaan :D Juu, kyllä, todellakin vihjaan siihen, että kaverin synttärikemut vei veronsa tällä kertaa. Nyt oikeastaan päätin, että musta tulee totaali kieltäytyjä alkoholin suhteen :D ehkä se ois viisainta. Mä en vaan kerta kaikkiaan diggaa noista dagen eftereistä, ne on niin turhia päiviä. Aika menee ihan hukkaan :/ ja se jos mikä harmittaa.

 No ei itketä sitä enää. Tässä ollaan. Ja vaikka näin maanantai aamusta väsytti aika mojovasti, niin duunipäiväkin lutviutui aika kivasti. Mitä nyt meni vähän ylitöiksi taas… ”vähän”, ilman ruokista + 1h… eli siis hyvällä matikalla puolitoista tuntia plussaa :o taas. Kiirehän siinä sitten taas tuli. Pikku neidillä on näin maanantaisin kuviskerho ja ennen sitä piti ehtiä jälleen himaan viemään koiria pihalle ja tekemään jotain syötävää. No loppuviimein onnistuin siinä sitten kuiteskii, vaikka epätoivoselta näytti. Nyt ei voi oikein dogeja taas kauheesti kuskata, kun meidän iso ukko on taas vähän pipi :( Taas on kaularanka / niska kipeä :( ja siihen päälle vielä iski yskä. Tuon kokoisella koiralla yskä aina vähän pelottaa, sillä riskinä on, että se menee keuhkoihin. Sitähän mä en todellakaan toivo. Eikä tuo niskakipukaan paljon mieltä ylennä. Onneksi kotona on rohdot valmiina, nyt vaan taas toivotaan että ne auttavat!

Sillä välin kun neiti oli kuviskerhossa, suuntasimme salille. Kerho kestää kaksi tuntia, joten siinä on hyvin aikaa käydä hikoilemassa. Tänään oli selkäpäivä… ja takaolat… ja vatsat :) Mä odotin, että tämä päivä ois takkuinen, mutta yllätin itsenikin positiivisesti. Treeni sujui hyvin. Tänään nimittäin alkoi voimaviikkokin, joten oli pakko laittaa painoja tuntuvasti. Toistot oli sitten 6-8.

-verkka soutaen

-takaolat taljassa
-kapee alatalja
-kapee ylätalja
-t-kulmasoutu
-levee talja eteen

-vatsarutistukset pallon päällä
-vatsarutistukset laitteessa
-jalkojen nostot eteen (mikä lie liike :D)

Olin ihan tyytyväinen tämänpäiväiseen rutistukseen, ottaen huomioon viikonvaihteen rankat ajat :D Jeps, mutta että semmoista. Huomenna taas uudemman kerran. Pikku neiti lähtee isänsä kanssa uimaan, joten mikäs siinä sitten äidin jumpatessa.