17102012 keskiviikko; selkää ja haukkaa

Hohhoijaa, onpa taas vähän niinkuin kaikkensa antanut olo. Hyvä niin. Töissä oli tänään se esitelmä ja noh, se meni ihan hyvin. Ainakin meillä oli hauskaa :) jei!

Töistä jälleen suoraan salille. Kyllähän taas hiki lensi niin ettei ole hetkeen lentänyt :) Tänään tein taas pudotussarjoja. Rankkaa, mutta niinhän sen kuuluu ollakin.

-crossi
-alatalja levee ote (pudotukset 5-5-5)
-hammersoutu ( pudotukset)
-puolikas mave
-pull over taljassa (pudotukset)
-viparit sivulle etunojassa (pudotukset)
-keskitetty hauiskääntö kp (pudotukset)
-scott penkki

Sainhan jälleen hyvän pumpin hauiksiin. Annoin niille vähän kyytiä enemmän kuin mitä ohjelmassa lukee. Ehkä näin taisi tapahtua muissakin sarjoissa :D Välillä on hyvä piestä itseään vähän enemmän kuin tarpeen olisi :) 

Loppukevennykseksi kuva meidän salin erittäin pätevän näköisistä kuntopyöristä. Mä olen monesti kelannut, että mikä noiden funktio on. Ainakaan ne ei näytä kovin urheilullisilta. Pakko silti oli stedaa. On kuule kaikki humpat ja herkut: telkkari, säädettävä stonga sykemittareilla, pehmustettu nojatuoli käsinojilla, lehtiteline jne. Kyllä siinä kelpaa pyöräillä. Oiskohan spinning saliin syytä viedä myös muutama tällainen lepolassi, niin voi sitten vähän huonompikuntoinenkin ottaa osaa spinnu tuntiin tekemättä äkkikuolemaa :D Ei muuta kuin pyöräillään ;)