17112011 torstai; kyykky-selkä

Joulukello töissä. Tohtori osti tällaisen ja se killui koko päivän meidän hammashuoneen katosta :) Meitsi käytti sitä ohimennen ”nyrkkeilysäkkinä”. Naureskeltiinkin, että mitähän siitä mahtaa olla jäljellä kun tohtori pääsee kotimatkalle… muutama havu töröttää johonkin suuntaan :D Oli se hauska. Hyvä tuoksu siitä tuli :)

Töiden jälkeen salille. Tänään sain pitkästä pitkästä pitkästä aikaa seuraa mukaan. J.Oho lähti kuntoilee pitkän tauon jälkeen :) Jee jee.

Tuli kyykättyä ja treenattua selkää. Tänään oli mun osalta suht iisi jumppa. Tehtiin vuoronperään ”yhdessä”, joten tuli vähän seisottuakin. Mutta ihan jees hikijumppa silti ;)

Myös pakolliset hauiskäännöt taljassa oli tehtävä. Lopuksi sitten fillaroitiin. En olekaan pitkään aikaa sotkenut näitä kuntosalin fillareita. No ihan jees nämäkin :)

Mukavaa oli, vaihteeksi tällainen jumppapäivä. Nyt ruoanlaitossa. Perunalaatikko meni justiinsa uuniin. Mulla tosin ei ole enää ees nälkä, kun juotiin proteiinipirtelyt tähän treenin päälle (tosin minähän vetelin jo saunassa Gaenomaxia). Mä en varmaan saa oikeesti syötyä niin paljon kun mun pitäs, jotta saisin tämän lihasmassan kunnon kasvuun. Yritys hyvä kymmenen. Nyt olen töissäkin yrittänyt pitää sen, että parin tunnin välein syön jotain. Aamulla menee kaurapuuro, välipalaksi yleensä rahka tms. Tänään söin ruoaksi muusia ja lihapullia, välipalaksi tomaatteja ja pähkinöitä. Ennen salia banaanin. Salilla Gaenomaxin, himassa proteiinipirtelön… ja nyt pitäs vielä jaksaa tota perunalaatikkoa, tai sitten ei :o uhhuh sentään. Yhtä syömistä tämä elämä tällä hetkellä :D :D :D ainakin tuntuu siltä ;) Että semmosta tänään tänne. Huomenna taas uudet kujeet. Salille siis ;) Lauantaina onkin meidän pikkujoulukemut täällä, mutta ehkä menen aamupäivästä jumppailee, tai sitten en… ehkä olen pikku emännän kanssa, koska hän lähtee sitten illalla taas mummilaan. Kattoo nyt :) ehkä ihan nopee pieni jumppa vain :D