18012012 keskiviikko; rinta-ojentaja-vatsat

No nyt on purkkia ja purnukkaa. Pääsin tänään ajoissa duunista ja suuntasin suoraan lisäravinneostoksille. Nyt pitäs olla kaikki tarpeellinen ja pitäs myös riittää vähäksi aikaan. Leusiini on hyvää ;) nam nam… en ihmettele, että suositellaan otettavan suoraan suuhun eikä sotkettavan palkkariin :D

Tänään siis jumpattiin rinta-ojentajat ja vatsat. Vähän uusi liikkeitä, toivottavasti tein ne niinkuin kuuluu :o No katotaan, onko huomenna rintalihoissa tuntemuksia. Mä en ole vielä koskaan saanut mielestäni rintalihaksia oikein kunnon pumppiin… jos vertaa esim. miten haukat voi saada todella kovaan pumppiin. Ehkä mä en vaan osaa :( grah! Dippi ei myöskään oikein ole mun juttu, ottaa vähän olkapäihin… ja meidän salilta kun ei löydy sellaista vehjettä millä vois keventää, niin näillä mennään. Oispa hienoa jos nyt laajennuksen myötä tulisi näihinkin laitteisiin vähän päivitystä. Helvetin iso jumppasali sinne on duunattu, mutta toivottavasti punttipuolta on otettu yhtä hyvin huomioon. Ainakaan vielä ei näy muutoksia missään. Edelleen yhtä ahdasta ja edelleen kaipaan vähän uusia laitteita. Hitsi, ois pitänyt röyhkeesti tehdä jotain toivomuslistaa, oikeesti, kun salipamppu kyseli, että mitä laitteita mä sinne tahtoisin, että toivomuksia saa ja ois suotavaa esittää… mut mä olin niin kaino sit siinä face to face tilanteessa, etten keksinyt muuta kuin leuanvetovehkeen… :D ja se kuulema tulee, toivottavasti tulee kans!!!!

Juh, niin sitten kun olin duunaamassa vatsarutistuksia niin näin sivusilmällä että viereisessä laitteessa oleva mies silmäili muo ja pelkäsin että se tulee vielä juttusille. No niinhän se tulikin :o Se oli tsiigaillut mun ohjelmaa ja totesi, että onpa pitkä ohjelma sulla. No selvensin sille kyllä, että tässä on kyllä jako viidelle eri kerralle, että en suinkaan tee näitä kaikkia yhtenä päivänä :D Noooh, sit se jatkoi ”Mun on ihan pakko nyt kysyä, että harrastatko jotain muutakin lajia kuin punttisalia?” Minä kerroin, että en… ja hän jatkoi ”Ai mä olin ihan varma että harrastat jotain muutakin kun oot niin hyvässä kunnossa” :D Oookke… noh, kiva että hän edes oli sitä mieltä :D No mut, imarteleehan tuollainen, että joku rohkenee tulla sanomaan ihan suoraan, ei niin tyypillistä suomalaista käyttäytymistä.

Simmotteista. Nyt teetä ja sympatiaa ja töllöä. Pakko syyniä Jutta tänään :D hih…

2 vastausta artikkeliin ”18012012 keskiviikko; rinta-ojentaja-vatsat”

  • Hihii, en mä vaan tiedä mitä se mies ajatteli :D Ehkä se ajatteli, että olen jonkun lajin pitkäaikainen harrastaja siitä saanut kasvatettua näitä vähäisiä muskuloita :D

Kommentointi on suljettu.