18052012 perjantai: fillarilla salille ja silleen

No heissan vaan kaikki arvoisat lukijat. Mä olen kovin pahoillani siitä, etten ole kirjoitellut juurikaan, mutta pieni tauko päivityksissä on ehkä antanut vähän enemmän aikaa itselleni ;) Jossain vaiheessa sitä tajusi miten addiktoitunut sitä olikin siihen, että ihan kaikki treenit ym. oli pakko päivittää hetimiten tänne. No ajattelin, että ehkä se ei ole välttämätöntä ;) Joten siitä tällainen tauko sitten.

Pyöräilykausi on nyt virallisesti avattu. Vietiin J.Ohon kanssa tsygät huoltoon ja saatiin ne nopeesti myös takaisin. Heti samaisena päivänä huolimatta pienestä sateesta, pyöräilimme hyvän matkaa, ainakin lähemmäs nelkytä kilsaa :) Harmillista, että Seurasaareen ei saanut viedä lainkaan fillareita, joten päädyimme syömään eväitä viereiselle kaltsille, joka osoittautuikin vallan mageeksi evästelymestaksi. Kuvat siis sieltä!

Lisää kuvamatskua kaltseilta. Sieltä oli kiva tiirata melojia. Ohan tuokin laji… oishan sitä fantsu kokeilla… mä oisin varmaan ihan paska jäykkänä siinä kajakissa… odottaisin vain että se kaatuu :D hih.

Huh, valmentaja ehdotti seuraavia treenejä sunnuntaille, mutta ikävä kyllä se ei nyt omalta osaltani onnistu, sillä on lähdettävä Loimaalle kummipojan synttärijuhliin ja siihen menee sitten se päivä :o Mukavaahan se on nähdä taas niitäkin pitkästä aikaa. (tähän väliin on muuten pakko huomauttaa, että tää blogin uudistus on ihan persiistä… tää ei toimi mitenkäänpäin niinkuin mä haluaisin, grah!) Salilla temmoin menemään kunnon käsitreenin, voi olla huomenna vähän hauberi hellänä. Päälle ihan snadisti jalkoja, sillä kuitenkin fillaroitiin, niin en viittinyt ihan hapoille vetää. Aivan mahtava päivä taas tähän mennessä ja sellaisenahan tämä taitaa jatkua. Kylässä on tytön kavereita ja tuossa ne silmät tapillaan pelaavat Pleikkaa. Minä olen saanut taas ”leikkiä” kunnon kotiäitiä tekemällä likoille välipalaa ja ruokaa… Voi jee, mä niin diggailen tällaisesta. Musta on ihanaa tarjota emännälle koti mihin on kiva tuoda kavereita kylään :) Nyt vähän kaffea… ja aijuu, onneksi kunto ei ole ihan latistunut ;) kuvaa siitäkin edellä, hih. Palaillaan taas!!!!