18082010 keskiviikko; käsi- ja selkätreeni

Voi mun murusta. Juuri tulimme kotiin! Tyttö tuli sieltä niin terhakkaana koulun ovesta pihalle. Vielä katse vaelsi, että missä se äiti on ja hymy kiiri huulille kun näki tutut kasvot odottamassa koulun aidan takana :) Voi rakasta. Odotin kahdestakin syystä koulun aidan toisella puolella a) mulla oli koirat mukana ja b) annan tytölle ”tilaa”, etten ole se ylihuolehtiva äiti joka tyyliin pukee vaatteetkin päälle. Ohan se selvä, että omatoimiseksi sitä on alettava ja tyttö kyllä onkin! Kohta muokin taas työt kutsuu, joten tytön on pärjättävä sitten omillaan.

Ensimmäiset läksytkin oli tulleet. Nehän tehtiin tietysti heti. Läksynä oli matematiikan tehtäviä :) Likka rustasi ne valmiiksi, ei tuottanut vaikeuksia :) Minä tietysti tarkistin että tehtävät olivat oikein :)

Sillä välin kun tyttö pakersi taas opinahjossaan, minä suuntasin nokkani salille. Tänään oli vuorossa kädet ja selkä! Oli jotenkin semmoinen olo, ettei ois jaksanut lähteä, mutta kun sitä vain ottaa ja lähtee, niin kyllä sitä sitten kummasti koneet käynnistyy. Ei auta jäädä kotiin lorvimaan… siitä ei juuri iloa ole. Tietysti on levättävä välillä… niin, olishan se ihan järkevää! Tänään mentiin aika lailla sillä perussetillä taas, mutta jotain vaihteluakin sentään tuli tänään ;)

– lämmittely crossi 12min.
– viparit sivulle 7kg x 15 x 4
– pystysoutu 20kg x 12 x 4 (tää on niin hevi! ihana liike!)
– ojentajat taljassa 45kg x 15 x 4
– ylätalja TG 55kg x 15 x 3 ylätalja eteen (lapiokahvat :D) 35kg x 15 40kg x 10 jeah!h
– selänojennus TG 45kg x 15 x 3 selänojennus op. + 10 kg penkissä x 15 x 1
– kulmasoutu penkissä 20kg x 15 x 4
– hauiskääntö vapaalla painolla 17,5kg x 10 hauiskääntö penkissä vapaalla painolla 10kg + mutkatanko x 10 hauiskääntö TG 25kg x 15 25kg x 10 25kg x 8 (pudotussarjoja!) useita toistoja… en ees muista… otin ihan rääkin kannalta…vähän ;) Hyvää teki, jes!
– jäähdyttely crossi 12min.

Semmonen setti tänään. Eli siis vähän taljassa muutoksia liikkeeseen. Itse asiassa toi eteen lapiokahvoilla oli ihan jeesh! Tykkäsin. Ainut että kihlasormus runnoontuu pahasti sormea vasten, joten jouduin ottamaan sen hetkeksi pois :O Eikä se tee hyvää tuolle sormuksellekaan että se hankaantuu voimakkaasti metallia vasten. Pitänee varmaan alkaa käyttää taas salihanskoja. Puolisko on aika tarkka tuosta, että pidän sormusta… siis meistä se tarkempi asian suhteen! Minähän joudun joskus työnikin puolesta ottamaan sormuksen pois (leikkaussalissa!) ja silloin se saattaa jäädä roikkumaan mun kaulakoruun…enkä vältsyy muista laittaa sitä takaisin sormeen, jolloin puolisko kyllä pitää huolen siitä, että muistan :DDDD Nyt olen kyllä ihan hyvin muistanut pitää sitä sormessani. Mä en ole mikään koruihminen muutenkaan… mutta kyllä tuohon sormukseen olen tottunut ja kaulassa mulla on aina hopeinen panssariketjuni… tai sitten mummolta perintönä saatu kultainen vastaava. Siinä oikeestaan korut mitä käytän. Toisessa korvassa on kolme rengasta… ja ohan mulla nenäkorukin…ja napakorukin…ja varvaskorukin… ai minäkö en ollutkaan koruihminen :DDDD heh, nyt kun asiaa tarkemmin ajattelee niin ehkä sit kuitenkin olen vähän. Samaten tein vaihtelun vuoksi selänojennukset kertaalleen penkissä lisäpainon (10kg) kanssa. Välillä on vain tehtävä jotain piristävää :D ettei ala maistumaan puulta. Hyvä treeni oli. Sauna maistui hyvälle näin sadepäivänä. Illalla tiedossa lisää saunaa anoppilassa :)

Tarkoitus on tosiaan mennä anoppilaan grillailee ja saunoo. Puolisko oli vähän sitä mieltä että häntä saattaisi vähän väsyttää…oli nukkunut viime yönä kuulema jotenkin huonosti…ei se osaa nukkua ilman muo ;) Mutta minä kerroin, että emäntä odottaa innolla että menemme anoppia moikkaamaan…joten puoliskokin siihen sitten totesi, että eihän se sitten auta kuin mennä :) Ja kyllähän hänellekin se grillikyrsä maistuu kuitenkin ;) Sää ei ole kovin kaunis, mutta ihan siedettävä. Ei ainakaan sada juuri nyt!

Tämmöstä siis tänään. Mitähän sitä huomenna keksisi…jotain hubaa! Jei!