18092010 lauantai; käsi- ja selkätreeni

Ah vihdoin ja viimein koitti se päivä, että pääsin salille taas pitkästä aikaa. Huomasi kyllä että on ollut kipeenä ja taukoa… huh. Jotkut toistot tuntui niin raskaille ja sykkeet pompsahti helposti pilviin :o Mut hyvä treeni oli. Yritin vähän kuitenkin toppuutella, sillä pisti edelleen yskityttään välillä. Sitä nyt varmaan kestää vielä hyvän tovin tässä.

Tuli tehtyä taas hauistakin oikein antaumuksella. Hitsi kun vetäsin haukkarit taljassa, niin tärisi koko mimmi viimisillä toistoilla. Taidan olla toisinaan todella antiseksikäs näky tuolla salilla :D buoahhaa, mut rehellisesti sanottuna EVVK!

Hmmm… mitähän mä tein tänään. Jotain tällaista:

– viparit sivulle 3×15
– pystysoutu 3×15
– ojentajat taljassa 3×15
– ylätaljsa TG 3×15
– selän ojennus TG 3×15
– vaakasoutu 2×15
– vaakasoutu TG 2×15
– hauiskääntö penkissä 3×12-15
– penkkipunnerrus TG 3×15
– hauiskääntö taljassa 3×12-15
– ojentajat dippi 3×15
– ja vielä kerta kiellon päälle ojentajat taljassa 1×15
– lämppäys crossi 5 min. jäähdyttely + aerobinen crossi 20min.

Sit minikylpyläloma salilla :) Käytin mun infrapunasaunakäynneistä yhden :) Se oli aika vinha kokemus. Aluksi kelasin, et ei helvetti mikä hikikoppi, mä en tääl puolta tuntia voi istua, mut sit kun se lämpö tuli ja alko hiki virrata, niin se oli aikasta jeesh oikeesti. Aika erilaista kuin perinteisessä saunassa, tai siis tosi erilaista. Hitto että muuten sitä hikee tuli. Sen jälkeen suihkuun ja tavis saunaan heittämään kunnon löylyt vielä kertaalleen, suihkuun ja kotiin. Koiralenkille ja elokuviin ;) jei! Ihana päivä, ihana ilta. Täydellistä. Ja nyt nukkumaan… nyt vasta… jeih. Ja muuten huomenna uusiksi, salille ja silleen.