18092012 tiistai; olkapää-rinta treeni

Nonnih, kotona jälleen. Tänään pääsin duunista lähtee ajoissa, wuhuuu, suoraan salille, jihiii! Tänään oli yksi meitsin lempparitreenipäivä. Treenasin siis olkapäitä ja rintaa :) tykkään! Nyt vaan sais pikku hiljaa tulla vähän uutta ohjelmaa, ettei ihan käy puisevaksi. No onneksi mä en ole mikään dami itsekään, että osaan vähän vaihdella liikkeitä niin ettei joku käske sitä tekemään :D

Olen muuten todella positiivisesti yllättynyt tähän voimaviikon tähän astiseen saldoon. Olen saanut nostaa painoja ihan kivasti. Esim. pystypunnerruksessa käsipainoilla sain ottaa tänään á 15 kg kässärit, vinopena meni 50kg, sivuviparit meni aika kivan kevyesti á 8kg kässäreillä (viparit teen suorin käsin sivuille, en silleen kun näkee äijien vetävän ihan överipainoilla nostaen vain kyynärpäitä ylöspäin, haha), viparit koneessa 35kg, ristikkäistalja alaviistoon 22,5kg per puoli ja mitäs muuta. Niin pystysoutu 35kg :).  Eiköhän siinä ollut ihan jeesh ;) ainakin mun mielestä.

Tää on se viparikone mistä mä aina täällä vaahtoon. Mun mielestä tää on hyvä laite!

Tänään tein sitten tämmötteistä. Lähes tulkoon samaa settiä mitä aikaisemminkin.

-verkka crossilla

-viparit sivulle kp
-pystypunnerrus kp
-viparit taljassa kumpikin käsi erikseen
-pystysoutu

-vinopena
-ristikkäistalja yläviistoon
-ristikkäistalja alaviistoon
-pull over kp (ai juu tässäkin sain nostettua kässärin 17,5kg)

-viparit laitteessa
-vinopenaa laitteessa

Sitten kunnon kunnon kunnon jalkavenyt joista innostuneena keksin, että tämän viikon tavoite on saada spagaatti mutkitta sunnuntaihin mennessä ;) tshihi. Tänään jo venyin siihen asentoon, mutta sen verran jäykkää vääntöä oli, ettei sitä nyt kauheesti kehtaa vielä esitellä. Nyt vain venyttelemään. Mutta toisaalta jos tämän viikon jalkatreeni ottaa koville (HUOM voimaviikko meneillään) niin voi olla että loppuviikosta ei spagaatteja tehdä :o tiedän vain kokemuksesta ja kaikki jotka ovat treenanneet jalkansa kipeiksi, tietää, ettei silloin välttistä ihan jalat veny :o joo-o, mut let´s see ;)

Nyt ois Salkkareiden aika, mutta joku hemmetin urpo naapuri keksii nyt sit just alkaa poraamaan jollain kiviseinäporalla, niin että tukka tärisee päässä, kiitti hei kiitti :/ grah.

Huomenna onkin vanhempain ilta, eli vissiin sitten treenivapaapäivä tiedossa. Ohan mun mentävä kuuntelemaan mitä opella on asiaa :D Mutta ollaan kuulolla… ja aijuu tässä teille illan kevennys. Mitäs tuumaatte, onko hieno ;) ? Mä voisin väittää, että ihan tommosta hanskaa en minäkään huolis :D :D Tshihi… ja onko vähän unohtunut alakropan treenaus, perus miesten moga :o

Yksi vastaus artikkeliin ”18092012 tiistai; olkapää-rinta treeni”

Kommentointi on suljettu.