19012011 keskiviikko;kuntosaleilua

No hellurei ja hellät tunteet. Joku tarkkaavaisempi on ehkä pistänyt merkille, että mä en ole käynyt päivittelemässä mun kuulumisia ihan viime päivinä :o No eipähän tänne mitään suurta ja ihmeellistä kuulu, sitä samaa kuin ennenkin. Treenaamista, työtä, kotitöitä, elukoita… lapsen hoitoa… sitähän se on :) Jos nyt tähän kerron eiliset ja tän päivän treenit tai pieni referaatti siitä.

Eilen oli käsi-selkätreeni. Pienehkön tauon jälkeen irtosi oikein mallikkaasti ja hyvä mielihän siitä jäi. Ihan sitä perussettiä duunasin.

Tänään oli sitten tietysti jalka-vatsatreenipäivä :) Mä olen niiiiiiin tyytyväinen tämän päivän settiin, että huh! Tein enkat jalkaprässissä, 130kg 15 toiston sarjalla :D jei. Varmasti enemmänkin ois irronnut, muttei ehkä ihan viidentoista sarjoja. Tein myös tänään viparit sivuille 10kg käsipainoilla 15 sarjaa. Olen tyytyväinen. Nyt alan lisäilee painoja ihan surutta. Viparit tein vain ihan kokeilu mielessä. Samaten punnertelin penkistä 35kg 10 toistoilla. Oli pakko sitäkin kokeilla… eli painoa vaan lisää.

Semmosta. Olen taas liekeissä :)

Ai juh, ei pidä unohtaa tätä. Duunirintamalta on uusia uutisia. Musta tulee meidän hammashoitotiimin jäsen, eli hammashoitaja ! Olen niiiiiiin happy että. Tästä olen vähän niinkuin haaveillutkin. Diggaan ihan sikana niistä hommista… ja kaiken lisäksi, meillä on ihan huipputiimi. Semmosta.

No mutta siinähän se pähkinänkuoressa sitten olikin. Valtakunnassa kaikki hyvin :)