19082010 torstai; jalka- ja vatsatreeni

No ja huhuh! Ajattelin aluksi, että pitäisin tänään ihan rehellisen liikuntavapaapäivän. No sitten kun olin saatellut tytön kouluun… ja syönyt aamupalan (ruispuuro sokerittomalla hedelmäsoseella) niin en enää keksinytkään mitään tekemistä. Astiakonekin oli laitettu päälle, samoin pyykinpesukone?!?!?!? No ei siinä, iski sitten vimma lähteä salille kuitenkin. Eipä se auttanut kuin pakata treenikassai ja menox.

Perinteinen jalka- ja vatsasetti:

-lämmittely crossi 12 min.
-pohjeprässi 65kg x 15 x 3
-reiden ojennus 65kg x 15 x 3
-reiden koukistus 65kg x 15 x 3
-vatsarutistus 55kg x 15 x 3
-kylkirutistus kelkassa op. + 10kg x 15 x 3 per puoli
-kyykky smith 40kg x 15 x 1, 40kg x 10 x 2
seuraava kiekka 40kg x 10 x 2
kolmas kiekka 40kg x 10 x 3 (ja voin vittu sanoa, että nivuset huuteli hoosiannaa, auh… ja en enää ikinä tankkaa itseäni kahvilla ennen salille lähtöä, en siinä määrin kuin tänä aamuna…närästi, yökötti… ja aaaaaw, ei ollut ihan paras mahdollinen olo noiden rutistusten jälkeen, satans sentäs!)
-pakara / takareisi maaten 35kg x 15 x 2 pakara / takareisi seisten 40kg x 15 / jalka x 1
-jäähdyttely crossi 12 min.

Hitsi että tuossa loppu rutistuksessa voin sanoa, että pisti vähän puuskuttaa, eikä ollut ns. hyvä happi… huh. Ois melkein tehnyt mieli käydä istumaan… mutta tyydyin nojaamaan jonkun kerran vain polviini :D Mä olen ihan varma, että se noin kolme neljä _isoa_ kuppia kahvia tuohon alle ei ollut ehkä paras mahdollinen ajatus. No… kun aluksi ei ollut tarkoitus edes lähteä… mut en sit malttanut. Katotaan jos huomen sit malttais ottaa iisisti.

Muuten ihan ok treeni. On ihan palkitsevaa nähdä itsessään muutoksia :) jei. On myös ihan palkitsevaa huomata, että ei ole mikään kukkakeppi siellä muiden joukossa :D

Kotiintultuani tyhjensinkin pyykkikoneen ja sain lähteä hakemaan pikkuemäntää koulusta. Puhuimme, että huomenna hän voisi tulla omin nokkinensa koulusta kotiin. Hän oli ihan innoissaan ajatuksesta. Oli kuulema saanut uuden ystävänkin :)

Tänään aijon tehdä ruokaa, oikein tunteella. Olen mielessäni suunnitellut tämän homman. Tarjolla tulee olemaan kanankoipia, nams. Sen lisäksi täytetyt kesäkurpitsaveneet. Täytteeksi tulee näiltä näkyminen couscousia, sipulia, herne-maissi-paprikaa, cremefresh sipuli. Mausteita maun mukaan… ainakin tuoretta valkosipulia hillitysti. Katsotaan mitä tuosta tulee, toivottavasti hyvää!

Että näin täällä päivä etenee!