19102010 tiistai; salia ja juoksua, jiihaa

Nonnih. En tiedä mitä ihmettä olen viime yönä touhunnut :DDDD Varmaan elämäni ensimmäistä kertaa olen ns. kävellyt unissani tms. sillä joskus aamuyön tunteina heräsin sohvalta :O Siis mitä v***ua mä siellä tein???? Vähänkö alko hymyilyttää. Muistan ihan hyvin miten vetäydyin omaan sänkyyn nukkumaan, tyytyväisenä… ja sitten yht´äkkiä havahdun sohvalta kun oli vähän vilu :D En tiiä mitä on tapahtunut, mutta sinne mä olen näemmä könynnyt kesken kaiken. No hyötyliikuntaa unissaankin, hyvä hyvä! Oiskin muuten kätevää jos vois ”ohjelmoida” itsensä jumppaamaan unissaan :D

No muttas muttas, koska tytöllä on koulupäivä, niin tuli herättyä sitten ajoissa. Puoli ysin aikaa kun likka lähti kouluun minä starttasin salille. Tänään taas vähän käsiä. Pikkasen muunneltua kuviota tänään. Ihan vaihtelun vuoksi.

-viparit sivulle
-kulmasoutu käsipainoilla (kumpikin käsi erikseen siiiiish)
-ojentajat taljassa
-hauiskääntö
-pystypunnerrus (kyllä poltti olkapäitä)

Siinä oli sitten käsijumppaosuus ja siirryin juoksemaan matolle 40 minuutiksi. Lopuksi venyttelyt ja sauna :) Hieno päivänaloitus. Nyt on menoillaan aamupalarahka tässä ja kahvia tietysti koneeseen. Johan lähtee tämäkin päivä hyvin käyntiin. Illaksi töihin.

Nämä tiistai iltavuorot vähän harmittaa muo tytön vuoksi. Sillä menee vähän turhan myöhäseksi nukkumaanmeno ja aamulla on kuitenkin aikainen herätys, vaikka meneekin yhdeksään kouluun :o En tiedä, pitäsköhän jutella toiminnanjohtajan kanssa ja kysästä, että voisinko mennä iltavuoroon näin tiistaisin jo vähän aikaisemmin ja mahdollisesti sitten lähteä esim. klo 20 kotiin? Helpottais sekin vähän.

Semmotteista. Mutta oli kyllä hiljasta salilla. Nää aamutreenit on tästä juurikin hyviä, että siellä saa olla ihan rauhassa.