19102012 perjantai; etureidet, pohkeet ja vatsat

Chin chin, täällä kahvia kilistelen näin perjantain kunniaksi. Kyllähän tuossa taas yksi ystäväpariskunta vähän kosiskeli viihteelle, mutta kieltäydyin kunniasta, monestakin syystä tällä kertaa. Nyt ei painanut vaa´assa pelkästään treenit, vaan myös se että tyttö on kotona ja huomenna me ajelemme Janakkalaan viettämään tytön mummin miehen 65 vuotis synttäreitä. Ne onkin yllärijuhlat, sillä juhlakalu ei itse tiedä meidän rynnistävän sinne :) Jei. Lahjaksi ostimme hänelle sellaisen kivisen kynttilälyhdyn (nyt pitäs ottaa kuva, että ymmärtäisitte mimmoisesta puhun). Se on nätti, hieman vihertävää kiveä, näen sen sieluni silmin jo heidän mökin takan reunalla. Sen lisäksi ostimme kivan kortin, jossa puhutaan viisaita vanhenemisesta :D ja siinä on koristeena jalokiviä (nyt en puhu mistään timanteista :D jalokiviä on muitakin ;) ). Nätti se on, tykkäsimme kaikki, että lahja on kiva. Vaikea ostaa miehelle, jolla on jo vähän kaikkea, niin mitään tuommoisen merkkipäivän kunniaksi. No kynttilälyhtyjä ei ole koskaan liikaa ja tiedän, että tämä mies tykkää kynttilöitä sytytellä pitkin mökin tonttiakin, niin varmasti myös mökin sisälläkin :)

No sitten asiaan. Mullahan on nyt syyslomaa, kun tytölläkin on :) Mulla oli tallella vielä muutama talvilomapäivä, juu-u, näin oli… joten käytin ne nyt :) Mikäs sen mukavampaa. Onhan tässä ohjelmaa ollutkin. Eilen, vaikka olikin vapaapäivä, menin sinne kokoukseen duuniin. Ihan hyvä että menin, kyllähän siellä puhuttiin ihan asiaakin… ja ei niin asiaa, mutta se kuuluu asiaan :D Olipa viisaasti sanottu. Sitten meillä oli yökylässä jälleen tytön bestis ja hauskaahan meillä oli :)

Tänään sitten salille. Vuorossa oli etureidet, pohkeet ja vatsat. Hetken aikaa istuin pukkarin penkillä kärvistellen ja pyöritellen saliohjelmaa käpälissäni. Mietin, että mitäs mitäs… huoh… vatsassa vähän kiersi joten syväkyykky ajatuksena hieman hirvitti. Ei siinä, päätin kuitenkin uhmata vatsanväänteitäni ja tein kuin teinkin jalkatreenin tänään. Onneksi se ei kostautunut :D Hyvin se meni.

-verkka soutaen
-syväkyykky pudotussarjoin (5-5-5) kunnon lämmittelyt alle kuitenkin
-askelkyykky
-jalkaprässi jalkalaudan alareunasta (ottaa enemmän etureisiin, jos joku ei vielä tiennyt)
-askelkyykky kp (tai käytin kahvakuulia :) )
-pohkeet istuen (pudotukset 5-5-5)
-pohkeet seisten
-vatsat laitteessa
-vatsat pallon päällä
-jäähdyttelyt juoksumatolla kävellen  (aattelin varmistella, ettei jalat oo huomenna ihan tukossa)

Tässäpä sitten tyylinäytettä meikäläisen tapaan pohkeet seisten. Alla oli pohkeet istuen, joten voin kertoa, että pikkasen otti pohkeiden päälle :D Muutenkin tuntui, että tänään hiki lensi taas niin vuolaasti, että sai olla koko aika pyyhkimässä hikeä otsalta ja lattioilta. Mun hikipyyhe oli aivan litimärkä treenin jälkeen :D Kyllä se täytyy edelleen vaan todeta, että jalkatreenit on kovia, ne tosissaan ottaa ”kunnon päälle” :D Tunteepahan tehneensä :)

Eilen tuli käytyä shopittelemassa vähän lankoja. Mulla on nyt sellainen neulontaprokkis päällä, että tulee kuulkaas sukkaa ja pipoa sellaista tahtia, että hitaammat ei perässä pysy ;) Nyt on kokeilussa pipo, katotaan mimmonen siitä tulee. Jos siitä tulee kiva, niin saatan ehkä laittaaa kuvaakin :)

Loppukevennykseksi jälleen vähän videota. Tässä teille tehokas kuntopiiri, ei muuta kuin kokeilemaan :) Mukavaa viikonvaihdetta kaikille.