20012012 perjantai; haukkaa-takaolkaa-selkää

Tämmöset maisemat tänään työmatkalla. Kyllähän tota lunta sitten tupruttelikin oikein kivasti :o

Näkyvyys oli hiukka heikohko paikka paikoin, mutta turvallisesti pääsin perille. Moni otti varman päälle ja ajoivat tuolla kehälläkin jotain viittäkymppiä, sillä lailla ;)

Nyt tarkkana Päivi… minähän olin, keskityin tosiaan valokuvaamiseen ja ajamiseen samaan aikaan… niin sitä pitää :o

Töissä ei tapahtunut juuri mitään. Oli toooooooooodella rauhallista. Yksi aika surullinen potilastapaus oli tälle päivälle. Mä nyt en lähde tässä sitä sen tarkemmin ruotimaan, mutta seuraavasta parista lauseesta varmaan voi päätellä mistä on kysymys. Mä, enkä moni muukaan, ymmärrä näitä pelastakaa koirat ym. kissat ulkomailta asti yhdistyksiä, sillä eihän ne kodittomat elukat tästä maailmasta lopu ja kaikkia ei voi vaan pelastaa. Sitten nämä laupiaat samarialaiset pelastelevat niitä pitkin maita ja mantuja … ja ne on niin surullisia tapauksia. Sieltä raahataan tänne asti todella sairaita ja huonosti hoidettuja koiria. Joku tekee sillä bisnestä, se on väärin! Kyllä niitä kodittomia on täällä koti Suomessakin, että minä lämpimästi suosittelisin pysymään ihan vaan täällä oman maan rajojen sisäpuolella. Sitä paitsi aina on kuitenkin se riski olemassa, että sieltä tulee se rabiesta kantava yksilö tänne. Penikkatautitapauksia on saatu todistaakin ym. todella ikäviä sairauksia jotka ovat toisinaan jopa zoonooseja, joten ei kovin kannattavaa toimintaa. Mut jo se siitä… tämä siis minun mielipiteeni.

Tänään oli hyvä treeni salilla. Mä niin diggasin niistä kaikista liikkeistä. Hain oikein ajatuksella tuntumaa ja luulen siinä onnistuneenikin. Hikeä pukkasi ja vähän pisti hengästyttämäänkin :D Avottista, niin sitä pitää. Tuli sitten oikein kunnon kiire töihinkin, kun yksi täti alkoi saunassa haastattelemaan muo mun tatuoinneista. Mä olen kuitenkin aina niin kohtelias että jaksan vastata näihin kysymyksiin, vaikka olen vastannut niihin ainakin tuhat kertaa ennenkin :D :D :D

Juups, mut nyt alkaa elokuvailta. Kaveri pyysi baariinkin, mut hei, minä baariin… no ei nyt oikein passaa. Kohta muo ei pyydä kukaan enään minnekään kun en koskaan lähde, oon vaan aina menossa salille :D Tosin hei, ilmottauduin halukkaaksi lähtemään duunikavereiden kanssa teatteriin helmikuussa ;) sitten mä pistän ranttaliksi :D heh… Mut hei, mukavaa perjantaita kaikille! Kuulemiin.

2 vastausta artikkeliin ”20012012 perjantai; haukkaa-takaolkaa-selkää”

  • Mä harkitsin aikanaan ihan tosissaan eläinlääkikseen menoa, kun tykkään pöröistä, mut sitten tajusin, etten mä kestäis nähdä niitä kipeitä ja kärsiviä ressukoita joka päivä! Olis liian ahistavaa, kun kaikkia ei voi auttaa :(

  • Niin, sitä voisi kuvitella että tuo työ on surullista puurtamista sairaiden elukoiden kanssa, mutta useinmiten se onneksi kuitenkin on ennaltaehkäisevää työtä ja paljon voidaan myös tehdä sairaiden eläinten eteen tänä päivänä. Ja jos niin sairas eläin tulee vastaanotolle, että tietää ettei sitä voi enää auttaa, niin oikeastaan se on helpotus, että eläimen voi päästää vihreämmille metsästysmaille siinä vaiheessa. Itse hyvin harvoin koen minkäänlaista ahdistusta tuolla työmaalla. Ehkä silloin kun vastaan tulee hoitamaton lemmikki, niin pistää vihaksi omistajia kohtaan, että miksi ihmeessä eläin on päästetty ylipäätään siihen kuntoon. Enemmän muo ahdistaa ajatus siitä, että kuinka paljon näitä hoitamattomia lemmikeitä on siellä kotioloissa, joita ei koskaan edes tuoda lääkäriin???? Semmosta. Kaikenkaikkiaan kuitenkin kiteyttäen voisin sanoa, että duunina tämä on kyllä pääasiallisesti hyvin palkitsevaa ja mukavaa. Paljon käy esimerkiksi pentukoiria ja mikäs sen ihanempaa kun pusutella niitä :) hih.

Kommentointi on suljettu.