20082011 lauantai; HC menoa

Nonnih, tuli sitten lähdettyä tosiaan puolilta päivin salille fillarilla :D No mitäs siinä sitten. Tein aika kovan hauis-ojentajatreenin ja jalat sai kans osansa. Voisin kuvitella että huomenna on myös vähän jalat kipeet, ehkä … katotaan. Tein neitikyykkyä pitkillä sarjoilla, vaivaset kolkytä toistoa pariin otteeseen :D No painot oli naurettavat kakskyt kiloo. Kyykky ei ehkä ole mun juttu…tai ois jos jaksaisin alkaa sitä treenaa. Smithissä kykenen kuitenkin vääntää kyykkyä sillä kuudenkymmenen kilon painoilla, mut vapaita painoja en uskalla yrittää kauheen paljon yli tuon kahenkymmenen. Mitä mä nyt tässä selittämään, hannari mikä hannari, pelkään että jotain sattuu, pitäs olla kaveri messissä. Joten yksin pyllistellessä tyydyn noihin erittäin varmoihin kiloihin ja sarjoihin ;) No tein kyllä reiden ojennukset ja prässit siihen kyytipojaksi, niin ja pohjeprässi piti kans käydä kokeilee. Sitten kun olin aikani hikoillut salilla niin päädyin salin sohvalle lukee päivän Hesaria. Sieltä sitten bongasin tarjouksen sellaisesta hiustenleikkuukoneesta mitä olen himoinnut jo pitkään. Lähdin sitten sen tarjouksen perässä vielä fillarilla Jumboon :D Nyt mulla on magee kone ;) Mä en aijo syytää nyt rahojani kampaajalle, ha, mä leikkaan hiukseni ite ;) Oon tehnyt jo pidempään niin. Olen ajatellut nyt kasvattaakin toisen puolen päästä pitkäksi, toinen pysyy edelleen siilinä :) uu jea.

No sieltä sitten säntäsin taas fillarin selkään ja pyörin ihastelemassa Pakkalaa. Lähdin ajelee sitten Haltialan suuntaan ja siellä ihastelin lampaat ja lehmät. Siitä Pitkäkoskelle, Kaivokselan ja Myrtsin kautta himaan. En ees tie kuinka monta kymmentä kilsaa fillaroin tänään, mut varmaan aika monta. Oli kyllä ihanaa. Nyt muo taas ärsyttää tää v**un blogi, kun ei mun lataamia kuvia kuulu eikä näy. Ehkä ne tulee taas tyyliin huomenna tänne. Ei ois eka kerta. No mut joka tapauksessa on tulossa kuvaa matkan varrelta ;)

Kun pääsin himaan, niin joo, ensinäkin rapun ovella tuli taas naapurin äijä joka alkoi jälleen kerran iskuttaa muo. ”Mistäs sinä olet tulossa?” ”Fillaroimasta” ”Minä oon ottanut vaan olutta :D” (jaa sen kyllä huomaa, en sanonut ääneen :D) ”Hei lähtisitkö mun kanssa joskus fillaroimaan?” ÖÖöööööö just… no voi olla etten lähde hänen kanssaan fillaroimaan. Milloin se kutsuu kylään, milloin sitten jotain muuta. Hänellä on kuulema ihan hyvä kunto. Jasso, no hienompi homma sitten niin. Voi hyvää päivää. No mut joo, SITTEN kun oikeesti pääsin kotiin, niin kello olikin jo puoli seitsemän, eli tuli sitten heiluttua tuolla kuusi ja puoli tuntia aika lailla tarkalleen. Lähdin vielä koirat käyttää niin eiköhän tämän päivän liikuntakiintiö ollut siinä :) Erittäinkin hyvä fiilis, ei paljon kait parempi vois ollakaan. Superenerginen olo edelleen, ehkä vähän vähemmän kuin aamutuimaan, mut ei väsytäkään ;) Nyt mä meen laittaa kutrit kuosiin ja suihkuun. Kuulemisiin jälleen.