20102011 torstai; punttia ja punnerrusta


Avottista. Töistä suoraan salille. Uih, aika mahtia. Kiltti kiltti työkaverini päästi mut kotiin kolmen maissa, tohtori jäi murisemaan mun perään kun kuuli että lähden salille :D Hänkin käy aktiivisesti salilla, joten meillä on ikäänkuin samat harrastukset, joten puhumista piisaa… ja no okei, me ollaan muutenkin niin samalla aaltopituudella vähän kaikessa, että meillä ei ole ongelmaa tulla toimeen toistemme kanssa.

Aluksi tuli vähän crossailtua ja sitten katse hakeutui smithiin, joten päädyin pitkästä pitkästä aikaa kyykkää. Ajattelin, ettei saleen irtoo pitkän tauon jälkeen, mut ihan positiivinen ylläri oli, että homma luisti ihan ok. Alotin varovasti 40 kilolla, lisäsin seuraavaan setiin kympin ja vielä sitten femman. Kymmenen toiston sarjoja. Vielä oli reidet ja beba pikkasen kipeenä edellisestä salireissusta, mutta olin kyllä ihan tyytyväinen tuohon suoritukseen.

Sitten tein pohkeita istuen, tämäkin pitkästä aikaa. Tossa kyllä saa pohkeet tosi juntturaan, ainakin meitsi onnistuu siinä joka kerta :D

Haukkarikäännöstä sitten TG:ssä, pitkästä aikaa tätäkin. 30kgx15x12x10 (muistaakseni). Yllätyin tuostakin, että lähti noin mukavasti. Sitten ojentajat taljassa 30kgx15 25kgx12x12. Oli jotenkin kauhee pumppi haukkareissa ton hauiskäännön jäljiltä, joten tuntui, ettei ihan ojentajat lähtenyt täydellä volyymillä.

Hooverit 15 kilon levypainolisällä :D kolme pitoa. Lisätään kohta painoa, sillä tuollakin painolla jaksan jököttää minuutti tolkulla tuossa asennossa, joten lisää haastetta, tietty.

Ojentajat TGssä. 50kgx5 45kgx8 41kgx10 tai jottain sinne suuntaan.

Tein vielä hauiskäännöt käsipainoilla penkissä. TGn jälkeen riitti 8 ja 7 kilon painot hyvin ;)

Voin kertoa että tuon setin jälkeen oli kädet aika hyvässä pumpissa, varsinkin haukkarit oli semmosessa kuosissa, ettei käsi ojentunut läheskään suoraksi lepoasennossa :D Vähän itteäänkin nauratti. Voi olla että huomenna on vähän haukat kipeet, ehkä.

Kotona tuli vielä punnerrettua, kun muo alettiin haastaa. En tosin ollut ihan iskussa, että helppo mut oli tänään haastaa :D joopa joo. Mut ihan hyvin sain vedettyä näillä makarooneilla. Harjoitukset jatkukoon.

Ei kait täs hittoikaan. Huomenna voisin suunnata jälleen duunin jälkeen salille. Sieltä pääsee kummasti ihmisten aikaan kotiin, kun menee ajoissa ja ruuhkakaan ei pääse yllättää. Saa ihan rauhassa touhustaa :)

Huomen illalla ois tiedossa rotikoiden hoitoa ja varmaan leffailuu. Uuuups, mä en oo ihan varma, mutta täällä saattaa olla huomenna uusi telkku kun tulen kotiin :o jännittävää… ois kyl jo aikakin, mut maksaahan noi, ellei halua jotain kärpäsen kakan kokoista töllötintä ;) Let´s see.

Ei kait siinä hittoikaan. Tämmöstä tänne. Ei näyttäis satavan ulkona toistaiseksi,joten taidan sännätä dogien kanssa pihalle. Kynttilöitä palaa taas vähän joka puolella, partsillakin kolme. Nämä pimenevät illat passaa mulle hyvin ;) me like! Joulu siintää jo silmissä, eikä vähiten sen takia, että pikku emäntä on touhottanut siitä jo varmaan kuukauden, ahhaha, että näin se menee. Muistaahan sen omasta lapsuudestaankin, kuinka sitä jo varmaan syyskuussa alkoi kuumottaa joulua. Hih, elämä on. Lauantaina olen luvannut viedä pikku emännän lelukauppaan, hän on itse säästänyt rahaa yhteen nukkeen jonka hän nyt haluaa. Mennään katsomaan sitä. Voipi olla että sauna lämpeää myös lauantaina, ei paha. Kuulemisiin.