20102012 lauantai; rinta-olkatreeniä

Wuhuu, vähänkö menee taas aika ja päivät kohtuuttoman nopeesti. Eihän tässä tunne juuri lomalla olleensakaan, kun kohta on taas maanantai. No ei siinä mitään, kyllähän se passaa, päästään taas treeneissä eteenpäin. Mun pitäs nyt vain aktivoitua ja etsiä netistä itselleni joku hyvä laturi… ja rannetuet :)

Eilen jäi vähän elokuva vaiheeseen, kun minä menin ja nukahdin alkumetreille. Leffan nimi oli Prometheus. Joo, no mitäs tästä elokuvasta voisi sanoa. Episodi lehti oli vissiin antanut kyseiselle pätkälle kolme vai neljä tähteä. Luotin arvosteluun ja alku vaikuttikin ihan hyvältä. Itse asiassa Episodi lehden arvosteluissa kyllä annettiin myös vähän risuja, mutta enemmänkin olisi voinut antaa. Toi leffa oli niin nähty. Elokuvalla ei juuri ollut mitään uutta tarjottavaa, mitä nyt ei olisi jo jossain Alien pätkissä nähty. Loppua kohden meno meni jo niin villiksi, että mä laitoin tytölle mieluummin ruokaa kuin käytin aikaani ja energiaani leffan tuijotteluun. Että näin. En suosittele siis :)

Leffa saatiin kuitenkin siis palautettua ajoissa vuokraamoon ja me suuntasimme salille. Mä olin aikasta tyytyväinen mun vinopena pudotussarjaan :) Ainut mikä vitutti, oli se, ettei mulla ollut toimivia rannetukia. Yhdet löysin salin lattialta, mutta niistä toinenkin oli rikki. No sain sentään edes toisen mun oikeeseen käteen, missä siis isoissa painoissa välillä tuntuu vähän vihlovaa kipua. Mutta sen verran sain tehtyä tuttavuutta tuon rannetukimallin kanssa, että haluan samanlaiset. Erittäin pätevän oloiset! Ei tuntunut kipua missään kohdin tuen kanssa, hyvä hyvä. Eli treeniin.

-verkka juoksumatolla kävellen ylämäkeen :)
-vinopena pudotussarjat (5-5-5)
-vinopena kp
-ristikkäistalja
-pullover kp
-vielä ristikkäistaljapumppi
-viparit sivulle etunojassa
-viparit ylös asti
-reverse peck deck
-peck deck

That´s it ;) ja rinta oli ihan hyvässä pumpissa. Sitä kun oikein peilin edessä jännitti, niin tulin siihen tulokseen, että mun rintalihakset ovat isommat kuin rinnat :D (mut hei, rinnat on pienet ;) heh).

Nyt mulla lähtee taas asia lapasista, mutta rinnoista puheenollen. Salilla oli tiineena oleva naisihminen, jolla oli aivan levottomat hinkit :o  (eipä se muutenkaan ihan pieni nainen ollut, tai siis oli, lyhyt joo, mutta leveä :D). Mietin vain, että mitähän sitten tapahtuu, kun sille nousee maito niihin boobseihin :o sehän tarvii jotkut lehmäliivit päällensä sen jälkeen. Ei kyllä käy kateeksi. Vähän pienemmillä rasvavarastoilla senkin naisen rintavarustus olisi voinut olla kohtuullinen, mutta joillekin ilmeisesti tiineys on hyvä syy antaa vähän paikkojen paisua muustakin kohtaan kuin vain vyötäröltä :o Sitä on sitten jälkikäteen vähän ikävämpi korjailla… mutta kukin tavallaan… ja mä lopetan nyt tämän tähän, ennenkuin joku vetää armottomat herneet nenään mun jutuista ;)

Iltasella ajeltiin sinne landelle mummin miehen kuuskytviisvuotisjuhliin. Noooh, juhlat ja juhlat, me olimme ainoat vieraat :) mutta niin oli tarkoituskin. Itse juhlakalu ei yhtään aavistanut meidän tuloa ja olikin aika iloisesti sitten ilahtunut kun saavuimme. Tyttö jäi sinne yökyläileen ja meitsi palasi kotiin lorvimaan. Mikäs sen ihanampaa. Nyt laatuaikaa ihan omassa ylhäisessä yksinäisyydessä, ah!

Ja sitten tämä seuraava :D :D :D Onko tässä meitsinkin tulevaisuus ;) ? Hauskaa lauantaita kaikille!

4 vastausta artikkeliin ”20102012 lauantai; rinta-olkatreeniä”

  • Se on surullista, kun moni raskausaikana perustelee itselleen tolkutonta syömistä :/ Aika itsensäku*etus meininki..

    • Näinpä. Nykyisin kuitenkin kaikki, tai suurin osa varmasti jo tietää, että sanonta ”Pitää syödä kahden edestä” on aivan bullshittia :D mutta näin ilmeisesti jotkut siitä huolimatta toimii :/

  • Hehe, mäki huomasin vasta äskettäin, et mun rintalihaksethan näkyy, kun osaa katsoa tissien ohi :D
    Onneks mullakin on aika pienet tissit – isot olis aina vaan tiellä ja kaikki hyppiminenkin varmaan sattuis…

    • Muo ei myöskään haittaa ollenkaan, etten ole iso povinen. Itse asiassa olen hyvin tyytyväinen tähän tilaan :) Eipähän tosiaan ole hinkit tiellä missään tilanteessa :D Mutta ihan niinkuin aikuisten oikeesti, kyllä niistä haittaakin on, sitten kun ne on tajuttomat. Esim. yksi kaveri kävi ihan selkä-hartiavaivojen takia rintojen pienennyksessä :( ei sekään siistiä ole :/

Kommentointi on suljettu.