2011 Wow!

No vaihtuihan se vuosi. Yläkerran naapureilla oli kunnon bileet. Välillä mietin, että meinaavatko tosissaan tulla katosta läpi, mut onneksi pysyivät omalla puolellaan ;) No sanotaan nyt näin, ettei se muo haitannut, lähinnä huvitti kuunnella aikuisten ihmisten kännistä örvellystä. Itse nautin jopa kaksi terästettyä glögiä ;) ja nukkumaan kävin hyvissä ajoin vuoden vaihtumisen jälkeen. Meillä oli siis hyvin rauhallinen vuoden vaihde täällä. Kaveri houkutteli paikalliseen, mut täytyy myöntää, että noi paikalliset ei oikein sytytä. Mieluummin jäin kotiin hyvässä seurassa :)

Aamulla oli mukavaa heräillä rauhallisesti, mutta kuitenkin suht aikaisin ja lähteä koiralenkille. Ulkona oli hyvin rauhallista ja uusi lumi oli peittänyt edellisen illan sotkut alleen :) Eipä kuulkaan haitannut ollenkaan ettei tukanjuurta jomottanut. Voi niitä raukkoja jotka heräsivät tähän aamuun krapulaisina, osanottoni heille ;)

Me sen sijaan tsiigailimme elokuvaa ja nautimme hyvästä ruoasta ja muista purtavista. Oli tarkoitus lähteä landelle, mutta olimme kummatkin niin rikki, minä sali treenaamisesta ja siitä, että nyrjäytin todella makeasti nilkkani siellä duunin pihalla…eilen… ja J erittäin fyysisestä duunista. Joten koska kummallakin oli paikat vähän niin sanotusti rikki ja jumissa… ja J sai vielä mukavan lentsun vieraakseen, päätimme jäädä kaupunkiin. Ehtiihän sitä maalle muulloinkin. Matkaa olisi ollut kuitenkin useampi sata kilometri ajettavana ja mun kaasu-/jarrujalka oli / on vähän niinkuin poissa pelistä. No mikäs täällä ollessa.

Katsotaan mitä sitä tänään keksisi.