2012011 keskiviikko; salilla vähän sitä sun tätä

Oi oi miten luksusta oli tänään mennä salille suoraan töistä. Duunipäivä oli kyllä aika kiireinen, kuten yleensä aina, mutta tälle päivälle mahtui myös vähän vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Onneksi kaikki päättyi hyvin ja kaikille tiimiläisille jäi siis hyvä mieli.

No mutta sitten salille. Olin siellä jo ennen neljää. Yllättävän paljon oli siitä huolimatta jengiä paikalla :o oih, mä odotan sitä, että hiljenee ;) Miten niin tykkään tehdä rauhassa ja väljästi…ehkä kaikista siisteintä ois, jos omistais oman punttisalin ja sais olla ihan yksin, tai korkeentaan jonkun hyvän kaverin kanssa :D Haaveilla saa aina. Onneksi sentään sydänystävääni ei ole näkyny vähään aikaan salilla ;) heh.

No mutta asiaan. Tänään tein ihan erilaista settiä mitä yleensä olen tehnyt. Ajattelin vähän kokeilla taas jotain uutta.

-viparit sivulle TG pudotus 25kg 22,5kg 20kg 3×12
-hauiskääntö penkissä 35kg 1×12 2×10 uh
-ojentajat taljassa 35kg x15 30kg 2×15
-kulmasoutu käsipainoilla 12,5kg 3×15 kumpikin käsi tietty
-Human Sport ylätalja n. 40kg 3×15
-vaakasoutu taljassa 35kg x15 40kg x12 35kgx15
-Human sport kädet suorana sivuille 12 toistoja (tää oli tämmönen kokeilu)
-ojentajat TG 41kg x15 heti putkeen 45kg x 12 uhhuh

Siitä sitten saunaan ja ripin rapin kotiin. Olipahan taas jees reissu!

Semmosta tänään. Huomenna trimmailenkin taas mun vakkari koira-asiakastani, jeih! Maailman söpöintä Westie narttua :) Perjantaina meillä on tytön kanssa perinteinen tyttöjen ilta, ainakin näin alustavasti… ja lauantaina on sitten taas vuorossa salia. Siis kahden päivän pakkoloma. Olen kyllä huomannut, että olen saanut selkeesti lihaa lisää, kun olen muistanut myös levätä…tai sit mä kuvittelen ;) hah.

Palailkaamme asiaan, viimeistään lauantaina. Hauskaa loppuviikkoa för alla!