21022012 tiistai: selkä-takaolat-haukka

Nonnih, nyt alan julistamaan olkapään kuntoutuneeksi, tai ainakin ollaan hyvää vauhtia matkalla parantunutta olkapäätä. Olen so happy :) Tänään kuitenkin vielä skippasin olkatreenin ja treenasin siis selän-takaolat ja haukkaa. Kuulostelin koko ajan, ettei olkapäähän ala sattumaan, eikä missään vaiheessa alkanutkaan. Olkapään ehdoilla siis mentiin. Katsotaan jos huomenna pystys vetää olkatreenin ;)

-takaolat reverse deckpeck
-puolikas mave
-kulmasoutu tangolla
-ylätalja levee ja kapee ote
-hauiskääntö taljassa
-keskitetty hauiskääntö kp scott
-hauiskääntö scott
-olkapäiden aktivointi viparit sivulle
-viparit ylös asti

Siinähän se sitten. Saunan kautta kotiin :) Ohan tää ihan jees olla lomalla :) Päivät menee mukavasti puuhastellessa ja pitkään nukkuessa, ei voi valittaa.

Kotiin lähdössä ja salin likainen peili jälleen. Meinaakohan ne siivota tuota ollenkaan :o Mä olen muutenkin hieman nyt pettynyt meidän salin laajennukseen. Tilaa on tosiaan tullut jonkin verran lisää, mutta missä viipyy ne uudet laitteet mitä niin kovasti lupailtiin. Yksi helvetin ylätalja on tullut lisää eikä oikeastaan mitään muuta???? Mä laitoin niille kyselyn, että missä ne luvatut laitteet viipyy, mitään vastausta ei ole tullut :o Eli ehkä se oli vain puhetta… blah! No näillä mennään.

Koirat ovat saaneet kans osansa mun huomiosta, kun nyt on ollut aikaa jakaakin sitä. Yleensä arki on niin kiireistä, että sitä ehtii juuri ja juuri lenkittää kaverit ja ruokkia. Mitään ylimääräistä paapomista ei oikein heru :/ Mitä nyt tietty Rosina saapi aina nukkua mamman kainalossa ja tuleehan tässä tietty illan aikana rapsuteltua molempia karvanaamoja. Onneksi en omista mitään palveluskoirarotuja tai yliaktiivisia terrierejä, sillä motivaatio ja aika ei kerta kaikkiaan riittäisi tyydyttämään niiden huomion ja tekemisen tarvetta.

Jos nyt vaikka relais, jälleen :D , soffalle ja nauttisi illan telkkariannoksen. Kuulemiin.