21032012 keskiviikko: selkä-haukka

Nonnih, terveisiä taas isolta kylältä, eli tänään oli treenit valmentajan kanssa. Hitsi että siitä hyvästä on huippu fiilis, mut muuten on kyl aika paska äiti ja paska koiranomistaja olo :( Mul on nyt pari päivää pitänyt sellaista haipakkaa, että ihan kaikki muu elämässä on jäänyt ihan retuperälle, se tietty vähän harmittaa. Elämän ruuhkavuodet ja siihen sitten vielä ihan tuollainen pienen pieni prokkis kuin BF kisakuntoon vuodeksi 2013, niin joo, voin kertoa, että aika on kortilla ja vähän kaikki muukin :o puuuh. Mutta silti hyvistä treeneistä seuraavaa fiilistä ei voita mikään ;) Jeih.

Tänään vedettiin selkätreeni, vähän tuli taas uutta tietoa liikkeistä ja niiden toteutuksesta :) muutenkin on välillä hyvä päivitellä treenitekniikoita, kummasti ne saattaa elää ihan omaa elämäänsä, vaikka mielestään tekee juuri niin kuin valmentaja on opastanut :D Ja hei, sain mä kuitenkin hyvää palautettakin, mulla on kuulema aika hyvät olkapäät, yeppee! Siitä on hyvä jatkaa, nehän ei voineet olla liian isot ;)

Uhhuh, mut nyt kello on taas niin paljon, että pakko on painua sänkyyn. Huoh, aikainen herätys aamulla. Pitää nimittäin viedä auto huoltoon heti aamusta, keritä vielä puoli kasiin duuniin = mahdoton yhtälö, prrrrrrrkele, eli kiire senkuin jatkuu vaan. On se hienoa olla yh äiti saakeli sentään ettäs tiedätte ja osaatte olla kateellisia :D :D :D kaikki on itse hoidettava, ihan kaikki siiiiiis aaaaaargh, välillä on kyl sellainen olo, et miten ylipäätään yksi ihminen voi ehtiä tehdä tämän kaiken, mut no, niin se vaan jotenkin ehtii ja kykenee, enkä mä nyt hirveesti valita, aika lailla oma valinta loppupeleissä ;) Mut joo, hyvä päivä, ainakin treenien osalta, takana ;)