21082012: rintaa ja olkaa

Hip hei. Yksi juttu muo on nyt alkanut oikein urakalla risoo tässä bloggerissa, on nimittäin se, että tämä hiivatin systeemi ei tee kappalejakoja :o Vaikka kuinka lyön entteriä jakaakseni tekstejä niin blogissa se näkyy kuitenkin yhtenä pötkönä. Voiko olla yhtään ärsyttävämpää… no ei juuri :o prrrrrrrrkele!

Taannoin (on siitä nyt jo hetki aikaa) Päivitin meitsin lisäravinne varastot. Kyllähän sitä on taas purkkia ja purnukkaa kertynyt. Lisäravinteista ja ylipäätään ruoasta meinas tulla oikein kina duunikaverin kanssa joka tuskailee, kun paino vaan nousee vaikka hän ei syö juuri mitään. No mikä on se mitään. Itse asiassa kun kuuntelin sitä, niin selvästi jo korvaan kalskahti, että hän syö tosi vähän mitään proteiinipitoista, vaikka luulee syövänsä hyvin syömällä hedelmiä ja vihanneksia. Ja alkoholi… niin sanoin, että koitappa jättää se kokonaan pois. No ei taida onnistua :o Sitten kun mainitsin ruoan laadusta, niin hän tykkäs, että kuitenkin syö hyviä hiilareita… nii-in, no joo… ehkä tai ehkä ei, mutta ne proteiinit ???? Hän on kuulema aikoinaan laihduttanut painonvartijoiden avulla, eikä siinä ohjelmassa kuulema merkitse mitä syö vaan ne pisteet (?) :o Siis toihan kuulostaa aivan dorgalta, luuleeko joku elävänsä terveellisesti, kun päättää joku päivä syödä munkin, mut ei sit muuta, koska pisteet sille päivälle tuli täyteen :o ou jee. No mut en jaksanut vääntää siitä sitten enempää. Ohan sitä välillä omassakin ruokavaliossa huomauttamista, mut mä en painikaan paino-ongelman kanssa.

Ruokavarastoja :) tämän päivän keskustelun kirvoittamana päätin nyt itsekin kiinnittää vielä vähän enemmän huomiota siihen mitä suuhuni tungen :) No alkoholin kanssa ei ole ongelmia, koska en juo sitä :D (ellei ole partyt, muuten en käytä alkoa ollenkaan, eli en ole tissuttelija!)

Ja taas näitä täydellisiä :D kokovartalokuvia ;) Juups, no kyllähän siellä keskivartalon suunnalla muutakin näkyy kuin vuosirenkaita :D ihan jees. Eli tuolta alta paljastunee vielä joku päivä ihan ok vatsalihakset ;)

 Tänään oli jumppana olkapäät ja rinta. Olenkin tainnut sanoa joskus tässä lähiaikoina, että tästä on tullut ihan mun lemppari treeni. Jostain syystä. Joskus muo ketutti, kun ei oikein saanut sitä tuntumaa rintaan, mut nykyisin se jo toimii :) jeih. Ja olen erittäin iloinen, kun rauta nousi taas yllättävän kevyesti. Kehitystä… ehkä :) Verkkasin taas soutulaitteella. Tein vähän pallokyykkyjä, ottaa niin mukavasti etureisiin ;) ja vähän siinä venyttelinkin. Sitten asiaan.
 -viparit -pystypunnerrus kp
-viparit laitteessa (tässä mä saan jotenkin erityisen hyvän tuntuman olkiin)
 -vinopena -ristikkäistalja yläviistoon
– -”- muutama myös alaviistoon
 -pull over kp
 Olikohan muuta. No ei heti tuu mieleen, mut tolla setillä mentiin.

 Tänään pääsin livistää duunista aikaisin, uu jee. Olin siis himassa salitreenin, kaupassa käynnin ja koirien käveletyksen jälkeen jo puoli viisi. Olinkohan jopa imuroinut ja käynyt suihkussakin tuohon aikaan :) Vähän ihanaa joskus näinkin päin ;) Huomenna en tule pääsemään ajoissa. Meillä on se klinikkakokous. Omistaja kävi tänään kyselemässä mitkä on fiilikset tän tapahtuman jälkeen. No kerrottiin et ohan se mielessä jne. Kuulema meidän entinen toiminnanjohtaja, joka siis kavalsi meidän firman, on uhkaillut vielä kiinni jäämisen jälkeenkin, että hän aikoo kaataa koko firman. On tainnut naisella todellisuudentaju hämärtyä ja ilmeisesti hän kokee olevansa uhri, ei syyllinen :/ No sitä se teettää kun ne muumit katoaa laaksosta ;) Vitsi että vituttaa vieläkin! Mutta nyt mä chilaxoidun tähän sohvalle :) Ihanaa. Ollaan jälleen hollilla!