21102011 perjantai; saliah ja rott`n rollia

Nonnih, se ois taas työviikko takana. Oli taas hassu päivä töissä, jes. Hauskaa oli, mut aika löysää. Ehdin jopa uusien duunareiden haastatteluihin mukaan ;) Saan itselleni harjoittelijan siipieni suojaan… uhhuh, siitä tulee joko kivaa tai ei niin kivaa, riippuu ihan hirveesti tyypistä. Mulla on jo yksi hyvä harjoittelija vähän niinkuin omana likkana, että näitähän kasaantuu nyt sitten.

Töiden jälkeen suuntasin suoraan salille. Tänään pumppailin olkia olan takaa :D Jeih. Nyt on taas spaghettikättä liikkeellä. Tein vipareita käsipainoilla pitkästä aikaa, lähdin liikkeelle 10 kilosta x 15x10x10. Ihan jees. Pystysoutua varovasti 20kgx12x12x10. Olan kohautukset 15kg levypainoilla 40 toistoa. Vatsarutistukset Human Sportissa ja haukkarikäännökset samassa laitteessa. Hooverit 15kg lisäpainoilla kolme pitoa. Penkkipunnerrus 30kgx10 25kgx11 25kgx8. Viparit TGssä 30kgx12 25kgx12 22,5kgx12. Peck Deck vielä kaiken huipuksi, ahhah ja sitten crossailua 15min lopuksi ja saunaan. Siinä taisi olla tämän päivän setti sitten. Mukavasti tuntuu käpälissä.

Salin jälkeen säntäsimme hoitamaan tommosia. Käytiin roti tyttöjen kanssa lammenympärilenkillä :) jeih. Sitten himaan tekee ruokaa ja kohta pian siitä sitten omat dogit lenkille ja sitten taas rotityttöjen luo ja Filmtownin kautta kotiin ja tässä sitä nyt ollaan. Pian alkaa Bunraku ja uuden televiission kautta. Meinas öögat putoo päästä kun näin tuon uuden komistuksen :o hih. No nyt on mistä katsoa, isosti. Jeih.

No mut nyt enemmittä lätinöittä, soffalle ja nauttimaan. Kuulemisiin!