22012011 lauantai; Kuntosalilla

Hihhei, se on ehtinyt päivä jo iltaan. Onpa ollut ihanan lötkeän pötkeä päivä. Ihan parhautta jälleen. Kuka väittää, etteikö itekseenkin voisi olla hassua ja hauskaa. Mulla ainakin arki on niin täynnä tohinaa, että nämä viikonloput, kun tyttökin on isällään, niin pyhitän mielelläni täysin itselleni :) Hetken kelasin, että oisin lähtenyt leffaan itekseni, eihän se vieläkään myöhäistä ole, mutta taidan jäädä kotiin nauttimaan rauhasta ja ottaa koirat kainaloon :)

Salille tuli lähdettyä kuten vannotinkin. Hitto että oli ihanaa taas, kun ei ollut kiire mihinkään, sai ihan rauhassa fiilistellä, eikä ollut edes ruuhkaa. Vielä mukavammaksi salireissun teki se, että törmäsin pariin vanhaan kaveriin, miehiä kylläkin molemmat, mutta tämän toisen kanssa ollaan aikoinaan pyöritty paljonkin samoissa piireissä. Ah niitä aikoja. Hän tuli siihen reippaasti ”Mitä Päkä?” Siitä se lähti. Rupateltiin kuulumiset ja temmottiin rautaa vuoron perään. Siinä hetken aikaa poikien kanssa sitten samaa tahtiin hikoiltiin. T. kysyi M:ltä, että teetkö näillä painoilla… M siihen,että vähän pitäs lisätä. T ehotti, että vedä Päkän painoilla :D ja niinhän M sitten vetikin. No me sitten tehtiin M:n kanssa samalla tangolla. Eh… ehkä vähän hetkellisesti maskuliininen olo… mutta oikeestaan aika mieltä tyydyttävä ;)

Tänään oli siis käsi-selkätreenipäivä. Ihan perussettiä jälleen;

-crossia lämppäämiseen
-viparit sivulle 10kg käsipainoilla 3×15
-pystysoutu 30kg 3x 10-15
-ojentajat taljassa 35kg 2×12-15 kumpikin käsi erikseen 20kg 1×10-12
-Human sport ylätalja 40kg 3×15 (uhhuh, kyllähän teki kutaa)
-selän ojennus TG 60kg 3×15 jeih!
-hauiskääntö penkissä 35kg 3×8-12
-pystypunnerrus penkissä 35kg 3x 8-12
-ojentajat penkistä punnertaen op. 3×12
-viparit sivulle TG 25kg 3×12-15
-vaakasoutu TG 50kg 2×15 kumpikin käsi erikseen 50kg 1×15 uu mama!
-vielä päivän uusi laite Peck Deck 30kg 3x 8-14, tässä vaiheessa huomasin jo pientä hyytymistä, kuten sarjasta näkyy, huh.
-jäähdyttelyt crossilla, saunaan, ja avot, olo oli pähkinäinen ;)

Ihmettelen, miksi en aikaisemmin ole tehnyt tuota kyseistä Peck Deck laitetta. Ihan paras! Taas jotain kivaa uutta. Olen niiiiiiin usein katsonut sitä ja miettinyt, et tänään, mut sitä meinaa kangistua kaavoihinsa, mutta onneksi olen tässä matkan varrella alkanut jo joustamaan ja ottamaan uusia liikkeitä messiin. Pakkohan se on, jos haluaa kehittyä tasapainoisesti joka puolen kroppaa. Voi vitsi, mä niin haluaisin oppia tästä salitreenaamisesta ihan kaiken ja vähän päälle. Olen niin itseoppinut kuin olettaa saattaa, lukuunottamatta muutaman PT:n tekemää ohjelmaa, mutta ne on olleet sellaisia kroppa kiinteeksi settejä… että se niistä. Olen kuitenkin sitä kautta oppinut tekemään liikkeitä oikein ja oppinut miten mikäkin laite toimii. Tosin tarkkailen aina myös mitä ja miten muut tekee salilla… ja aina jos siellä on PT näyttämässä jollekin uudelle hessulle laitteita, höristän korviani ja tsekkaan että itellänikin on liike hallusa :) Taas totean, että jos olisi sitä rahaa enemmän, palkkaisin jonkun rautaisen ammattilaisen ohjaamaan itseäni, mutta tällä hetkellä mennään näillä eväillä ja itse asiassa olen kyllä aika ylpeä saadessani todeta,että ihan omin nokkineni olen saanut tämän kaiken aikaiseksi, mitä tällä hetkellä on näyttää :DDDD Mutta otan kyllä J:n mukaan salille joku päivä, hän tietää salitreenaamisesta aika paljonkin, kuten jo edellä kerroin.

J lähti aamulla reissuun. Snif… yritän kestää ensi viikon puoliväliin. Onneksi on puhelimet ja netti :D Yhteydenpito onnistuu mukavasti. Läinasin tänään J:n aivan älyttömän mageita maihareita…kätevää. Laitanpa vaikka kuvaakin niistä, niin tiedätte mistä puhun ;) Leikin myös kampaajaa tänään. Leikkasin itse hiuksiani. Mulla on ihan selkeä ja villi visio siitä, millaiset hiukset haluan. On vähän vaikeet leikata peilin kautta niskasta hiuksia, mutta kun tämä täti päättää tehdä jotain, se tekee…ja niin lähti hiuksetkin mukavasti :)

Sitten kävin salin jälkeen kaupassa. No kaupassa käynnissä nyt ei ollut mitään ihmettä, mutta kun tulin autolle, joku mourani oli parkkeeraannut oman autonsa niiiiiin lähelle mun autoa, ettei ollut mitään tsäänssejä päästä kuskin ovesta sisään. Siis uskomatonta spedeilyä! No kun minä olen minä, niin hetken kelasin, että venaan kun sen auton kuski tulee… ja kerron muutaman totuuden … mutta sitten mietin, että minähän en tässä seiso ja venaa, vaan kaivoin kynän ja paperia ja ystävällissävyisesti kirjoitin lapun:
”Opettele parkkeeraamaan! Kiitos. Olisi kiva päästä omaan autoon kuskin puolen ovesta pr…kele!”
Toivottavasti ensi kerralla se mikki hiiri katsoo miten autonsa jättää. Minä murahtelin ja kampesin pelkääjän puolelta ineen. Ei auttanut muu.

Semmonen kauppareissu sitten, hah! Iltapäivän olenkin viettänyt kotosalla nauttien omasta ajasta. Söin itsetekemääni kasvissosekeittoa, joka on muuten hyvää. Siihen sekaan lisäsin ison setin raejuustoa. Okkei, kaupasta tuli mukaan riisisuklaata, nams enkä häpeä ollenkaan nautintoani ;) Itse asiassa olen tässä taas vähän päivittänyt ruokailuun liittyviä totuuksia. Olen herännyt, lähinnä J:n myötä, ja tajunnut millaista shitiä sitä ihminen voi pistää kitusiinsa luullessaan syövänsä tosi kevyesti ja niin ollen mielestään terveellisesti. Aina rasvatonta, rokeritonta jne. Mutta katotaas mitä niistä löytyy sitten. Pelkkää E:tä pitkät rivit… ja täysin rasvatonkaan ei ole loppupeleissä hyvästä. Nyt olen päättänyt luopua esim. makeutusaineista… Fun Light mehu on pannassa lopullisesti (toivon, että maadun joku kaunis päivä kun olen six feet under ;) ). Täällä siis käydään taistoon mahdollisimman luonnonmukaisen ravinnon puolesta. Että silleen!

Johan tuli avauduttua. Nyt alan katsomaan Jorvin sairaalan realityä. Nauttikaa olostanne!