22022012 keskiviikko: etureidet

No jah, täällä taas. Ulkona on aika … no kehno keli. Sataa jotain todella märkää tavaraa taivaalta :o hö. No mut juh, se ei haittaa kuntosalilla.

Tänään oli alustavasti tarkoitus treenata olkapäät, mutta päädyin sit kuitenkin jumppaamaan etureidet. Ihan sen vuoksi, että eilen kuitenkin jumppasin yläkroppaa, selkää jne. ja olassa on pientä tuntemusta tänään…ei särkyä tai sellaista, mutta siis tunnen sen olemassa olon jos ymmärrätte mitä tarkoitan :D Siksi ajattelin säästellä olkapäätäni tänään ja tein sitten etureidet.

-reisiojennus
-syväkyykky
-prässi istuen, kummatkin jalat erikseen
-prässi
-reisiojennus

Kyykyssä alkoi sitten oikea polvi muistuttelemaan olemassa olostaan, huoh muo vaivaista, niin päätin sitten korvata hack kyykyn tekemällä jalkaprässin istuen kummatkin jalat erikseen. Siinä saa oikeinkin hyvän tuntuman etureiteen kun jalan asento on oikea ja paino pysyy päkiällä ;)

Hirmuinen hiki iski pintaan ja on edelleen. Huoh. Hyvä treeni, ihan tuli prässissä hetkellisesti verenmaku suuhun :o Jos vaikka saataisiin reittä lisää ;)

Semmoset treenit tänään. Huomenna ois lepopäivä, let´s see malttaako sitä, vaiko meniskö sitä duunaa jonkun intervallin. Nooooh, kattellaan. Kuulemiin.