22032011 tiistai; punttia

Nonnih, yrittää yrittää, nimittäin flunssa tulla, mutta mä en aijo antaa periksi, en ainakaan vielä :) No okkei, olo on ollut ihan suht ok, vähän tukkoinen, muttei nyt mitenkään pahasti. Lähinnä tämä tukkoisuus tuntuu ylähengitysteissä. Jos yhtään alkaa vaikuttamaan siltä, että tauti etenee alahengitysteihin, niin sitten pidän taukoa salitreenistä.

Mun duunikaveri tuli tänään töihin ihan tohkeissaan ja ilmoittai, että hänestä on tullut nyt karppaaja :DDDD Nonnih, sitten nih! Hänellä on kuulema pari tuttavaa, jotka ovat tuntuvasti laihtuneet karppaamalla :o okkei. No kyllähän siinä tietysti järki ja tolkku on, ihan hyvähän se on vältellä turhia hiilareita, siinä olen ihan samaa mieltä ja ajatus on hyvä … mutta mitä sitten ne sienet, homejuustotäytteellä käärittynä pekoniin :O whaaaaat, siinä on heidän lounaansa tänään :D Totesinkin siihen, että okkei, karppia, jaa, no mutta ei ainakaan vähäkalorista ;) jei! No mutta, joka tapauksessa, itsehän olen myös vältellyt jo pidempään turhia hiilareiden lähteitä. Okkei, kyllähän niihin sortuu, enkä tosissaan olisi niin nolo, että jos menisin jonnekin kylään ja mulle tarjottaisiin siellä ruokaa, niin nyrpistäisin nokkaani ja ilmoittaisin etten tod aijo syödä, kun tuo ei ole ollenkaan karppia sapuskaa!!!! Eli rajansa kaikella. No joh, myös duunikaveri sanoi, ettei hänkään nyt ihan fanaattiseksi aijo ryhtyä, mutta itse tekemässään ruoassa (itselleen) hän yrittää välttää turhia hiilareita. No kattotaan kuin naisen käy :) minä olen tietty hengessä mukana ja tsemppaan, tietty. Me ollaankin toistemme tsemppareita, aina rupatellaan tulevista ja menneistä treeneistä :) Mukavaa.

Eli eli, tänään mä sitten päätin tosiaan mennä salille, vaikka olo onkin ollut vähän flunssainen. Muistan PT:ni joskus sanoneen mulle tosiaan tuosta, että jos vähän tuntuu ylähengitysteissä, niin rauhallisesti ottaen, voi tehdä kevyttä jumppaa. MUTTA jos alahengitysteissä tuntuu, niin sitten on syytä ottaa ihan lungisti. Tänään keskityin lähinnä olkapäihin ;)

-crossi
-viparit sivulle käsipainot 11kg 3×10
-penkkipunnerrus 30kgx12 35kgx10 40kgx6 (ja tästä vikasta olin tosi ylpeä ja iloinen, lähtihän se sieltä, saasta soikoon!)
-peck deck 30kg 1×15 2×12
-takareisi pakara maaten 40kg 1×15 2×12
-viparit TG 30kgx12 35kgx10 40kgx8 (ugh!)
-pohkeet seisten 90kg 3×12
-viparit eteen käsipainoilla (tätä en ollut tehnyt pitkään aikaan, joten lähdettiin varovasti vauhtiin ;) ) 8kg x15 9kg x 12 10kg x15 (irtoshan se ihan mukavasti!)
-vatsarutistukset Human sportissa 1×20 1×12 1×20 (tää on hyvä!)
-peck deck 30kgx12 35kgx 8 x 7
-crossi

Sitten saunaan :) ja tällä kertaa ei ollut Gaenomaxikaan pilaantunutta :D onneksi, ois ehkä voinut verenpaine nousta jos olisi ollut!!!! Mutta hei, huomasin että mun juomapullo oli homeessa, hyih helvetti sentäs. Onneksi huomasin… taidan heittää sen roskiin, murh. Oli ostettava salilta heidän vesipullonsa :)

Oli sitten aika rento treeni tänään, ihan jees. Katotaan jos vaikka huomenna menis vääntää uudemman kerran. Töissä on ollut kiirettä, niin myös tänään :o Tänään sai olla taas moneksi. Olin hetkittäin jopa kolmen eri lääkärin avustajana ja hoidin labraa. Siinäpä sitten olikin juoksemista. Hyvä kun taas syömään ehti, hö. Meillä on muutamakin työtoveri tässä tiinehtynyt ja ymmärrettävistä syistä, he pyrkivät välttelemään kaikkia sellaisia hommia, mitä voivat pitää mitenkään uhkana vauvalle. No nyt tuli sitten ylemmältä taholta ukaasi, että he ovat ihan yhtä lailla velvollisia tekemään kaikkia hommia klinikalla, olivat tiineitä tai ei. Kuulema työpaikkalääkäri on tarkistanut mestat ja todennut, ettei ole mitään syytä vältellä mitään muuta kuin röntgeniä :o Tästähän kuulkaas riemu vielä repeää meidän talossa. Kerrankin voin todeta, että ONNEKSI en ole tiineenä, enkä EDES AIJO HANKKIUTUA enää koskaan!!! Ainakaan näiltä näkymin ;) niin ei tartte noitakaan asioita mietiskellä. Ikävä tilanne mun mielestä! Itse tein aikoinani ihan kaikkia hoitajan hommia tiineysaikanani, paitsi en mennyt röntgeniin kiinnipitäjäksi. Tytöstä tuli ihan terve :) Henkilökohtaisesti en minäkään pidä meidän työnkuvaa mitenkään uhkana sikiölle, mutta… asia on kuitenkin aika henkilökohtainen, joten mikä minä olen sanomaan. Toinen duunikavereistani on yrittänyt jo pidempään tiinehtyä (hän on 24 v. hassua sanoa, että jo pitkään :D mutta kuulema on!), niin ymmärrän että hänellä on pelko tulevan vauvan puolesta. Toinen kaveri, hänkin alle kolkyt kuitenkin, tuli enemmän tai vähemmän vahingossa, eli vahingossa ;) tiineeksi ja on hänellekin ollut ihan alusta asti selvää, ettei halua riskeerata. Eipä näitä äitejä saisi asettaa eriarvoiseen asemaan, mutta tällä hetkellä musta tuntuu, että näin on tehty :/ surettaa.

No johan tuli taas pohdittua. Välillä näinkin. Nyt salkkareita :) jeih! Palaillaan!

4 vastausta artikkeliin ”22032011 tiistai; punttia”

  • Muistahan ottaa kevyesti jos meinaa tuntua olo flunssaiselta. Itse ainaki oppinu sen, että heti lepoa jos on kipeä olo. Parempi rauhassa ottaa vaikka pari päivää ja varmistella ettei tuu pahemmin kipeeks, kun sit huonolla tuurilla saa jonku kauhean taudin ja pitkän treeni tauon jos ei lepäile.. Ja tsemppiä treeneihin :)

  • Juu, yritän :) Tuon tuosta muistuttelen itseäni siitä, että sairaana jumppaaminen ei ole viisasta, seurauksena voi olla vaikka sydänlihastulehdus :o ja sehän se sitten olisikin! Nyt tuli pakkolepo ainakin tälle päivälle, kun multa poistettiin hammas, niisk!

  • Mulla oli samanlaisia fiiliksiä ja reipas juoksulenkki räjäytti homman, eli kohta nyt viikko oltu flunssassa.
    Pysyhän terveenä :)

  • Täällä kovasti yritetty pysyä terveen kirjoissa ja aika kivasti siinä onnistuttukin :) Toivottavasti myös kaikki kanssasisaret saisivat olla terveenä ja treenata sydämensä kyllyydestä :) Superisti D-vitamiinia, en tiedä, onko sen teho yliarvostettua, mutta uskoisin että ei, tuskin siitä haittaakaa on ;)

Kommentointi on suljettu.