22062011 keskiviikko; fillarointia isosti

Nonnih, tulihan sitä lähdettyä pyörälenkille :) Aivan mahtava sää. Hetken kyllä jännitin, että näinköhän ehditään, jos siellä lihatukussa ois vierähtänyt pidempäänkin, mutta onneksi ei vierähtänyt. Sitten meinasi tulla toinen mutka matkaan, sillä mun pakki meni ihan, siis ihan, sekaisin juuri ennen kuin lähdettiin. Hittolainen, onneksi se oli hetken homma ja meni ohi nopeesti, huh.

Mä siis tsygäsin himasta, eli Pähkiksestä, Myrtsin kautta Kaikkaan ja siitä me sitten lähdettiin menee tätä rataa:
-Pitkäkoskelle
-Haltialan eläintilalle (ihania lehmiä siellä :) )
-Kartanonkoskelle
-Ylästöön
-Vantaanlaaksoon
-Vantaanjoen vartta pitkin
-Silvolan siirtolapuutarhan ohitte
– ja Kaivokselaan :)

Kuvaa matkan varrelta. Kyllä Suomen kesä on nättiä. Mitä sitä turhaan lähtis ulkomaille kesällä mitään pällimään, kun täälläkin on näin hemmetin nättiä ja lämmintäkin.

Tänään olikin aivan mahtava sää fillaroida. Oikean päivän valitsimme. J.Ohokin pääsi kokeilemaan nyt kunnolla uutta hybridiään :) Aikasta reipasta tahtia mentiin. Vielä tuntui aikalailla hengitysteissä, mutta ei mitenkään pahasti, mutta tietää, ettei vielä ole ihan täysin ok kuosissa. Ääni meinas taas mennä, mutta huomenna urheesti töihin joka tapauksessa.

Huomen illalla oisikin sitten mentävä vissiin kaupoille hakee viimeiset Jussi tarpeet. Mun pitää vähän tankata sidukkaa ja Breezereitä :) nams. Tänään oli kuulema lähtenyt lihatukusta mukaan puoltoista kiloa possun lihaa, sekä pari äijäpihviä, vissiin nautaa. Tässä oli siis vain yhden ihmisen ostokset :D Olivatten laittaneet aika lailla rahaa palamaan sinne lihatukkuun :D heh.

Nyt me syynitään vielä Criminal Minds sarjaa muutama jakso tässä ja mulla on vielä sitten edessä fillarointi kotiin. Semmosta, kivaa oli. Hyvä fiilis :)