22082012 keskiviikko: jalkatreeni

Tadaa, himassa ollaan ja maaru täynnä apetta. Nams. Uusia perunoita (no ei kait ne nyt niin uusia enää tähän aikaan ole, mut hyviä ne on), kukkakaalia, salaattia, raejuustoa ja kanafileitä. Ah. Päälle kahvia niin mikäs tässä on ollessä ja pylliä soffalla.

Duunin jälkeen oli ehkä taas ahistavin olo hetkeen. Meillä oli tänään nimittäin se klinikkakokous ja voin sanoa että se oli aika tunteikas tapaaminen. Hyvin oli henkilökunta vaivautunut tulemaan paikalle, jopa ne joilla ei ollut töitä tänään :) Jokunen tyyppi puuttui, mutta heidän poissaolosta en ollut kovin yllättynyt edes. Joka tapauksessa, meillä oli paikalla ihan kirjanpitäjä joka selvitti mikä on tämänhetkinen tilanne. Tää on niin iso kolaus hyvin monelle ja näin näytti olevan myös kirjanpitäjälle, nimittäin hän ei meinannut saada kerrottua asiaansa, kun häntä itketti. Eli siitä voitte päätellä, kuinka pahasti hommat on kusseet. No mutta en mene yksityiskohtiin, nimittäin niinkuin olen kertonut, tämä on poliisitutkinnassa ja jossain vaiheessa kun homma on saatu  käräjille ja jotain tuomioitakin jaettu, niin sitten voin mennä varmaan yksityiskohtiin. Tällä hetkellä kerron tästä tilanteesta hyvin ympäripyöreesti, en juuri sen enempää kuin mitä lehdessäkin asiaa avattiin. Joo mutta siis pointti oli se, että paska fiilis jäi ja hetkellisesti kotimatkalla oli jopa sellainen olo, että ajan suoraan kotiin, että ei tällä fiiliksellä salille mennä. Mutta onneksi menin ;)

Nimittäin, tänään tein kyykkyenkkani. Okei, mä olen kertonut, et kyykky on mulle paha paikka. Tänään taas tartuin härkää sarvista ja aloin kyykkää. Eka ihan rennosti lämpöä päälle kolmellakympillä, sitten neljälläkympillä ja sain nostettua painot tänään viiteenkymppiin ja tein kympin sarjoja :) Ja nyt korostan sitä, että kyykkäsin ainakin mielestäni tosi syvään, enkä tehnyt mitään helvetin niiauksia (siihenkin olen joskus sortunut). Olin niin tyytyväinen itseeni, että sentään. Niiaamisesta puheenollen, siellä oli taas sellainen klanipää wannabe bodariäijä, joka oli ladannut tankoonsa (smith :D) vähän reilu sata kiloa ja pyöri siinä ympärillä rintarottingilla. Oikein oli nostovyö ja kaikki, mutta WTF, se teki just niitä niiauksia. Siis hädin tuskin polvet koukistu kun se siinä mennä niiasi :D buoahhaa! No kukin tyylillään, ja noh, eihän sitä ole yhtä oikeaa tapaa, mut silti… come on!

Tässä vähän tyylinäytettä kunnon jalkatreenistä. Tuohon hyvä pyrkiä ;) juu… ehkä joku päivä :D

Kyykyn jälkeen duunasin vielä yhdenjalan prässin. Siinäkin sain 50 kilolla per jalka tehtyä kymppisarjaa. Ja sitten tämän päivän pieni ylpeydenaihe tämäkin, nimittäin jalkaprässissä rikoin omat enkat 140kgx10. Eli siis kaikin puolin onnistunut jalkatreeni tänään, ainakin omasta mielestä. Nää on ehkä niitä parhaita hetkiä kun huomaa saaneensa kehitystä aikaiseksi. Tuossa kyykyssäkin olisi varmasti ollut vielä vara nostaa painoa ja lyhentää sarjaa, mut en lähtenyt tänään revittelee… ja kun ei ollut ketään siinä tukena, niin ehkä vähän sit hannasinkin :o mut ensi kerralla ;)

Sit duunasin vielä takareidet erikseen ja vatsat. Siinähän se setti sit olikin. Niin ja kuulkaas, minähän menin ja ilmoittauduin Fustra tunnille :D juu-u ensi viikolla ;) No kun ilmaiseksi sain, niin tottahan toki pitää kokeilla. Ties vaikka sais taas uusia ideoita. No kerron sitten millaista se oli :)

Nyt illan viettoon, ollaan taas linjoilla. 

2 vastausta artikkeliin ”22082012 keskiviikko: jalkatreeni”

  • Se on kyllä niiiin palkitsevaa kun saa uudet ennätykset tehtyä :) ei muuta kun samalla höyryllä etiäpäin! ;)

    • Kyllä se vaan kummasti palkitsee ja motivoi :) Kyllä, tällä höyryllä painetaan eteenpäin. Ilman työtä ei tule tulosta, joten ei paljon vaihtoehtojakaan ole :D Treenisemppistä sinnekin :)

Kommentointi on suljettu.