22102011 lauantai: hyötyliikuntaa isosti

Tänään ollaankin sitten harrastettu enemmän kuin tarpeeksi hyötyliikuntaa, jee jee. Myöhäisen aamun jälkeen päivä lähtikin lennokkaasti käyntiin. Eka lenkitin omat dogit, sitten lähdettiin lammen taakse hakee rotitytöt lenkille. Mä vetäsin Kukan kanssa pidemmän lenkin. Aamukaffetkin tuli nautittua siellä sitten.

Siitä suoraan lennossa napattiin pikku emäntä matkaan mukaan ja lähdettiin hankkimaan hänelle tätä…

… nii-in, älkää kysykö :D Kaikkea ne keksii. Tää on nyt joku tosi pop juttu. Tämä kyseinen nukke on Draculaura, eli Draculan tyttö, joka tosin on kuulema kasvissyöjä ja nauttii vain paljon rautatabletteja :D hihi. Jos haluaa kerätä koko sarjan, löytyy myös ihmissuden tytär, zombien tytär, Frankestainin tytär ja olikohan vielä muita… juups, että näin. Hieno on, on on :) Ainakin yksi ihminen on todella innoissaan tästä :D

Kauppareissun jälkeen omat dogit taas lenkille ja jälleen lammen taakse ja rotitytöt lenkille :) Mentiin sellaistakin metsälenkkiä, että onneksi oli kumpparit jalassa. Siellä me leikittiin kunnon agility porukkaa rotikoiden kanssa, hih. Mukavaa oli. Käytiin mun entisen asunnon läheisyydessä olevalla lenkkipolulla. Aika nostalgista etten sanoisi! Lenkin päälle saunan lämmitykseen ja haravointihommiin. Vaikka haravointia tuli harrastettua jo viime viikonloppuna, niin tänäkin viikonloppuna riitti ihan kunnolla hommia taas. Uhhuh. Mutta kyllä tommonen haravointi on aika kokonaisvaltaista liikuntaa. Sen tuntee mukavasti mihin kaikkiin lihaksiin se ottaa kun on salitreenin jäljiltä vähän paikat hellänä :D hih. Hyvä niin.

Kunnon lehtitalkoiden jälkeen sitten saunaan. Ah… pikkuemäntä otti meidän kanssa kunnon löylyjä myös. Mikäs tämän mukavampaa viikonloppuohjelmaa. Jaksaiskohan sitä huomenna mennä sit vähän kyykkää salille :) Jeih, ehkä.

Nyt töllöttimen ääreen. Criminal minds kuudes kausi odottelee, vähän siistii !!!! Yeppeeeeeee. Hyvää yötä!