22102012 maanantai; selkä-takaolka-haukka

Iltaa iltaa. Se on tämmöstä kun kiirettä pitää :o koneelle ehtii vasta pikkasta vaille kymmenen. Eikä sekään lohduta muo ollenkaan, että BB tulee vasta maanantai illan elokuvan jälkeen… blaaah, joten jää sekin sitten katsomatta. Salkkaritkin piti katsoa jälkikäteen Katsomosta. No Maajussille morsiammen sentäs ehdin katsomaan :D haha… juu-u, mä tsiigaan sitä. Itse asiassa olen katsonut edellisinäkin vuosina, ainakin toisella silmällä. Tänä vuonna siitä tekee erityisen mielenkiintoisen se seikka, että siellä seikkailee mun duunikaveri ;) hihi. No juh, se siitä.

Tänään EN mennyt suoraan duunista salille. Ensinäkin a) meni TAAS ylitöiksi ja b) tytöllä oli kuviskerho ja mä menen salille aina sillä aikaa :) Näin siis tänäänkin. Ehdin kuitenkin kotona käydessäni saada ruoan lapsille ( tytöllä oli jälleen hänen bestiksensä kylässä) ja imuroitua. Pientä avustusta sain toki :)  Mutta näinä ruuhkavuosina tehokkuus on avainsana, ei se auta, sitä on oltava moneksi. Tänään muuten töihin ajaessani varmaan ensimmäisen kerran mietin millaista elämä tulee olemaan eläkkeellä :o ai kauhee. Tai ajatus ehkä lähti siitä, että mietin ensin, kuinka paljon tätä elämää on vielä edessä :o että niin hilpeissä tunnelmissa aamuruuhkassa :D No tulin kuitenkin siihen tulokseen, että on sitä AINAKIN vielä puolet lisää edessä, toivottavasti enemmänkin :)

No mutta salilla siis jumppailin tänään selkää, se oli päätreeni! Takaolkia ja haukkaa.

-verkka juoksumatolla kävellen, taas ylämäkeen :) me like. Tää on nyt uus villitys :D
-takaolat laitteessa (pudotussarjat 5-5-5)
-leuanveto
-ylätalja levee (pudotukset 5-5-5)
-ylätalja kapee
-haukat taljassa (pudotukset 5-5-5)
-keskitetty hauiskääntö kp
-vielä kerran pumppailut haukoille taljassa

Sitten loppuun vielä vielä vähän jalkavenyjä se oli siinä. Hyvä setti. Tulihan siinä hikikin, mutta ei tää treeni koskaan ota sentäs niin koville kuin esim. jalkatreeni. Aina siihen palatakseni kuinka rankkaa se on :D haha.

Mä sain muuten eilen yhdeltä nettisivulta aivan kuningasidean joululahjoiksi. Tästä jouluhommasta mähän olen paasannut täällä suu vaahdossa ennenkin. Mutta nyt lyhennellysti: mä en diggaa joulusta kulutusjuhlana, sen vuoksi esim. itse pyrin tekemään lahjat mahdollisimman pitkälti itse. Lapset ovat sitten eri asia, mutta miksi aikuisia ihmisiä pitäisi lahjoa???? En ymmärrä. Mutta siis se IDEA. Aijon kutoa, no aijaa :D mä en oo muuta tässä tehnytkään vapaa-ajallani, jos treenaamista ei lasketa :D . Niin siis aijon kutoa, tai olen suunnitellut kutovani sellaisia mukin lämmittimiä :) tai voi sen ajatella niinkin, että se toimii myös ns. viilentäjänä jos on kuuma juoma, ei sormet pala :) Huippusiistiä :) Ainakin vielä olen hyvin hyvin innoissani ajatuksesta. En ole kuitenkaan vielä haudannut ajatusta avaimenperien askartelusta, niitä voisi tehdä tyttö :) Yeppee. Muutamia villasukkiakin on jo varastossa ja lisää tulee. Viikonloppuna kudoin kaksi pipoakin. Jee. Ahkeraliisa ;)

Semmotteista. Nyt ei ole tarjota teille mitään treenikuvia tai videoita, eiköhän niitä ole tässä ihan tarpeeksi nähtykin. Mutta hei, aijon silti ilahduttaa teitä tällä :

Wuhuu, mikä menopeli! Tämmönen ensi kesäksi ;) Nooooot! Mutta hauska se oli silti ja saatiin taas aivan hillittömän hyvät naurut tästäkin :) Huomatkaa erittäin kätevä tavarakori :D Melkein kannatteleekin jotain. Mut hei, toi makso karvaa vajaan tonnin, että jos kiinnostuitte, niin tuo menopeli löytyy ainakin Petikon Tarjoustalosta, jossa tietysti vain rahvaat asioivat. Jaksan aina tästäkin mainita, nimittäin yhden nimeltä mainitsemattoman henkilön blogista luin kerran päivittelyjä siitä, kuinka joku voi käydä Tarjoustalossa ostoksilla. Mä voin ja olen ylpeä siitä :D hah!