23062012 keskiviikko: salistelua ja fillarointia

Eilinen työpäivä oli taas suoraan jostain ”helvetin esikartanosta” siinä mielessä että sain tehdä kolme tuntia ylitöitä. Jotkut ihmettelee kun tulee ylityötunteja, että huhhuh, onpas sitä oltu nyt reippaana töissä… mutta joo, mä voin kertoa, että mulla ei sellaista viikkoa ole ettei tulisi ylityötunteja ;) Sellasta tää duuni on :D Mutta en siis valita, hauskaahan meillä on ollut koko rahan edestä :)

Tänään kyllä lähdin sitten ajoissa himaan. Oli niiiiiin sairaan kaunis sää etten halunnut missaa sitä tänäänkin. Painelin ihan eka himaan lenkittää dogit, siitä sitten fillari alle ja salille hikoo. Siellä oli tänään selkätreenit ja vähän siinä sivussa sitten taas jumpautin jalkojakin… vatsoja nyt unohtamatta. Mukavan treenin jälkeen, lähdettiin tsygäilee.

Matkaa kertyi taas ihan mukavasti. Tästä Pähkiksestä kun lähdin, tuli tietty pysähdyttyä salille Petikkoon…sieltä sitten Vantaakoskelle aina Jumbolle asti. Sieltä Haltialaan ja pieni breikki siellä, eväitä ja auringosta nauttimista… ah, niin superia kyllä taas pitkästä aikaa. Siitä sitten Kaivokselan, Louhelan, Myrtsin kautta Rajatorpan läpi kotiin :)

Loppukilsat painelin kunnon sykkeillä, niin että hiki valui kun kotiovelle pääsin. Ihana kuumotus, huhhuh. Siitä suihkuun ja voi ettäs sentään on mahti fiilis chillaa nyt tässä sohvalla. Semmonen ilta ja päivä tänään. Mikäs tässä ollessa, elämä hymyilee :) niin minäkin!