23092010 torstai; käsi- ja selkätreeni

Wiiihuuuuu. Jes jes jes! Pääsin salille ja fiilis oli katossa. Ei vaivannut lentsun jälkeiset olotilat, olen terve, hallelujah! Oli aivan mahtava veto päällä. Oisin voinut jurnuttaa siellä vaikka pari tuntia…itse asiassa tuli kyllä oltua varmaan ainakin puolitoistatuntia salin puolella :) Kyllä veivasin niin, että hiki irtos ja lensi. Ilmeetkin kertoivat varmaan enemmän kuin tuhat sanaa tänään :) Onneksi siellä ei ollut ruuhkaa. Pari ”ladonoven” levystä kaveria siinä pumppaili ja heitti läppää keskenään…mut muuten oli aika hiljasta. Hyvä huomata, miten niidenkin testosteronitasot pomppaa kattoon, kun tulee joku muija veivaa siihen viereen. Heti kunnon pullistelua ja ähräämistä :D hih. Sivusilmällä molemmat vuoron perään vilkuili, että mitä minä siinä teen :DDDD Miehet ovat… hauskoja toisinaan… joo… useimmiten ei! Tänään taas sain putsata pystypunnerruspenkkiä miehen jäljiltä, vittumaista… eikö ne oikeesti itse tajua hikoilevansa, vai mikä siinä mättää, että ne lätäköt pitää jättää siihen sijoilleen???? Mä kysyn vain?

Kunnon käsi- selkäpumpin jälkeen suuntasin Tarjoustalon kautta kotiin. Sieltä tarttui muun muossa mukaan tuo termosmuki, joka on aivan ihana omassa retroulkomuodossaan. Se on posliinia, kaksinkertainen muki, eli lämmön pito perustuu siihen. Olen aivan onnessani tuosta ostoksesta. Vanha kahvinisti tarvii kunnon pelit ja vehkeet! Ja joo, kyllä tuo tuntuis jopa toimivan. Se lähtee mun mukaan tänään iltavuoroon, ehdottomasti!

No tulihan sieltä sitten ostettua muutakin. Piti protskujauheet hakee, mut sit korista löyty yllättäen yhdet housut, ihan sika mageet mun mielestä, sellaiset ”pussihousut”, jei, yks hame, hiuslakka, kolme purkkia hoitoainetta, hiusväri, musta tietenkin!!!!, hajuvesi, hapankorppua, tonnikalaa… neekerinsuukkoja :o oho… öööö… treenitoppi… mitäs muuta. No siinähän sitä olikin jo. No mut joo… kaikkea tarpeellista siis. Hih.

Nyt on pakko mennä vetää lilaa luomeen ja laittaa hiukset ojennukseen. Ai niin, ostin sellaiset ihanat leppäkerttupinnitkin…jee jee, laitan ne päähäni tänään, todellakin! Meitsillä on nyt sutinaa… muutenkin kuin vain Tarjoustalossa ;) hih. Jeps, mut ei siinä. Oikein ihanaa päivää kaikille. Treenintäyteistä arkea, niille jotka eivät ole flunssan kourissa, tiedän miten paljon se vituttaa kun ei pääse salille, puuuh. Palaillaan!