23122011 perjantai; takareidet, uh!

Jestas sentään mikä takareisitreeni tänään. Viimeisiä bulgaarialaisia kun väänsin, niin ihan rehellisyyden nimissä voin kertoa että meinas itku päästä :o Ei sen vuoksi, että olisi sattunut niin että itku pääsisi, vaan hitto että veti aivan veteläksi jalat, semmonen pumppi päällä, että tuntus jalkojen lähtevän alta kerta kaikkiaan. Sitten vain epäuskoisesti tuijotin aina sarjojen välissä sitä hemmetin steppilautaa ja mietin, että vielä viisitoista toistoa per jalka… määäää en niin kestä, mutta suomalaisella sisulla vedettiin koko ohjelma läpitte, vaikka olikin hieman rankkaa tänään, mutta niinhän sen pitääkin olla, vai olenko ymmärtänyt jotain väärin :D

-crossi, keppijumppaa, haukkakäännöt tangolla
-polviltaveto
-reiden koukistus istuen (törkee pumppi iski takareiteen)
-askelkyykky
-bulgarialainen kyykky
-reiden koukistus maaten
-keppijumppaa

Näyttää tälleen kun kattoo, että ihan helppo nakki, mut voin kertoa, että aikaa meni 1h 45 minuuttia, hiki valu niin, ettei loppua tullut ja jalat olivat aivan finaalissa loppusuoralla. Sarjat on pitkiä, tehdään hitaasti ja kunnon supistuksilla, niin aikaa kuluu ja takalisto paukkuu ;)

Huoh, se ois aatto sit huomenna. Kaikki on lähes valmista, tosin pientä hienosäätöä ois vielä siivouksen kanssa :o uuups, mut täytyy silti mennä illaksi töihin. Ei stressiä vieläkään ;) Tulee se joulu siivoamattakin :D hih.

Pikku emäntä tulee illalla kotiin ja voin niin kuvitella sen töhöämisen määrän. Nukutaankohan täällä ensi yönä ollenkaan :D ja herätys on varmaan aamu viideltä :D Ai että :D No mutta tämähän se siisteintä tässä joulussa onkin, nähdä miten lapsilla on kliffaa :) Kuulemiin. Huomenna on varmastikin ansaittu lepopäivä… vaikka mulle sanottiin että et usko tota itekään ja yksi paketti painaa niin paljon, että veikasin siellä olevan kahvakuula :D joten varmaan sitten sitä heiluttelen jos näin on :D Mutta aivan mahtavan ihanaa joulua kaikille!