24012011 maanantai; olka-selkä

Nonnih, tänään oli alustavasti ajatuksena pitää liikunta vapaapäivä, vaan eihän tätä tätiä taas mikään pidätellyt kotosalla. Yritin istua soffalle, ja äkkäsin kohta kysyväni tytöltä, mitä hän sanoisi jos äiti lähtis vähän jumppaamaan? :D No likka sanoi että mene vain :) Äkäsee kassi kasaan ja menox. Mutta kyllä on ehkä paskin aika mennä salille just tossa kuuden pintaan. Jengiä on kuin pipoo :o tosin nyt on tammikuu ja kaikki uudenvuodenlupauksen tehneet ovat joukolla liikenteessä, kyllä ne viimeistään helmikuun puoleen väliin alkaa tippuilee taas messistä ja löytää sen kotisohvan jälleen ;)

Lupasin kuitenkin likalle, etten kuppaa kauaa. Sanoin että tulen viimeistään Salkkareiksi kotiin ja niinhän tulinkin :) Tänään pumppasin vain olkaa ja selkää… rintaa… vähän… semmosta.

-viparit sivulle 10kg käsipainot 3×15
-pystysoutu 30kg 3×10-12
-ylätalja Human Sport 40kg 3×15 (tässä välissä mun yks vanha tuttu tuli rupattelee, se kovin järkkää mulle PT:tä :D)
-penkkipunnerrus 30-35kg 3x nyt en muista…jotain :D
-vaakasoutu TG 55,5kg 2×15 kummatkin kädet erikseen 1×15
-peck deck 30kg 3×8-12
-viparit sivulle TG 25kg 22,5kg 20kg putkeen tiputellen 3×12 jeih.

Sit saunaan ja ah… olo on taas niin paras. Kyllä kannatti lähteä ;) Huomenna voi ottaa hyvällä omalla tunnolla rauhallisesti aamun, kun menen vasta iltavuoroon.

Tänään menikin ylitöix duunissa. Tuli tehtyä tunti plussaa… mutta johan oli sitten kiire kotiin viemään koiria pihalle :o No minkäs teet, nyt kun olen hammastiimissä, niin ei se auta… jos on potilaita, ne tehdään ja sillä sipuli.

Jeps, mut nyt alkaa Salkkarit, jebou. Palaillaan :) Mukavaa viikonalkua kaikille :)