24052011 tiistai; salia JA PALJON MUUTA !

Se on hitto soikoon kesä nyt :) Vähän siistii. Vihdoin ja viimein on myös varmistunut mun kesäloma, vai olenko kertonut sen jo???? En muista, olen ollut nyt niin laiska etten ole jaksanut tulla tänne päivittelemään mitään. Sitä samaahan tämä arki aika lailla on, joten mitä sitä itseään toistamaan jatkuvasti :D heh. No mut joo, kesäloma on nyt heinäkuussa, arvasin, koska hammaslääkärimmekin on heinäkuun lomalla :) Eli näin.

Viikonloppuna oli paljon ohjelmaa, ihanaa ohjelmaa. Lauantaina lähdettiin tytön kanssa Linnanmäelle ja voin vaan kertoa, että meillä oli todella hauskaa keskenämme. Okei J tuli sinne myös ja meillä oli mukavaa kolmisinkin :) Olimme tytön kanssa kotona vasta puoli yksitoista illalla :o oho. Mentiin Mäccärin kautta kotiin. Oli niin ihanaa kun tyttö totesi Mäccärissä: ” Äiti, tää on ollut ihan paras toukokuun päivä!” Mun rakas! Pieni palleroni.

Sunnuntaina lähdettiin sitten Loimaalle broidin perheen luokse. Kummipoikani täytti vuosia ja siellä oli perinteiset ”sukujuhlat”. Broidin vaimo on ihan mestari tekemään kakkuja. Tälläkään kertaan hän ei ollut epäonnistunut, meinasi mennä kieli mukana kun sitä kakkua maistoin, nams. Mutta järki kädessä, en mursunnut sitä yli rajojen ;)Siellä me grillailtiin, nautittiin aivan mahtavasta säästä, rupateltiin ja minä käytin aika paljon aikaa pelatessani kummipoikani kanssa jalkapalloa :) Hän on ihana pikku poika, ainut ”ongelma” on että hän on ns. erityislapsi. Mutta kun hänen kanssa touhuaa kahdestaan, niin hän on aivan mahtava ja suloinen. Ja tyhmähän se poika ei ole. Itse asiassa todella teräväpäinen nuori pojan alku! Matikankokeistakin vetelee kymppejä järjestäin!

Nonnih, tässä nyt sitten kuvaa siitä miten ihqun hiuslaitteen tyttö teki mulle :) Eilen me harjoittelimme jälleen virkkausta. Alkaa jo sujumaan neidiltä :) Näppärä likka.

Tänään hilasin hanuni salille. Oli taas tosi jees treeni. Hiki tuli ja haastoin itseäni jälleen ;) Nyt on taas mahtava olo! Nähtävästi hyvät säät pidättelee jengiä poissa salilta, nimittäin tuossa vähän ennen viittä siellä oli todella väljää. Hyvä niin, sopii mulle :) Mä muuten peruin salikortistani ryhmäliikuntatunnit. Mähän en juurikaan ole niitä harrastanut viime aikoina, joten turhaa mä niistä maksan. Nyt on taas niin mahti kelit, että voin hyvin käydä lenkkeilemässä. Jos haluan crossailla tai pyöräillä, voin tehdä sitä ihan iteksenikin salilla tai ihan tuolla ulkona tsygäilemällä :) Millekään hiton Zumba tunneille muo ei saa persettäni vatkaamaan, se on saletti, ainut varmaan mitä ehkä jään ns. kaipailee, on erilaiset venyttelytunnit, mutta ilman niitäkin voin elää ;) Jos joku kaunis päivä meidän salille tulisi tankotanssia, mitä kyllä epäilen, niin osallistuisin siihen ehdottomasti. Itse asiassa tässä on kytenyt ajatus, että menisin tankotanssikurssille. Tosiaan duunikaveri oli käynyt ja oli digannut. Ei kuulema ole niin vaikeaa kun hän oli luullut. Tahtoo kans!!!! Jotain uuttakin on keksittävä välillä, ettei mene ihan saman jauhamiseksi ;) Yks toinen duunikaveri aloitti broidinsa kanssa kiipeilyn ja hän on tykännyt siitä. Niin… se vois olla yks laji mitä vois käydä tyyppaa. Katsoo nyt. Aika ei vaan millään voi riittää kaikkeen. Täytyyhän elämässä olla muutakin kuin urheilu.

Olen muuten sitäkin miettinyt, että miten paljon tällaisien himourheilijoiden joukossa on niitä, joilla on itsetunto-ongelmia. Niitä jotka eivät ole koskaan tyytyväisiä itseensä, omaan ulkomuotoonsa, omaan sisäiseen minäänsä? Joskus tunnistan itsessänikin näitä piirteitä, että ulkoinen olemus ei vaan miellytä, vaikka tiedän, että olen ihan hyvässä kuosissa. Uskon kuitenkin, että menen viellä siellä terveen harrastamisen rajoissa. Joillekin varmaan se oman elämän kontroloiminen, itsensä rajoittaminen ja pakottaminen, on tapa selvitä ylipäätään arjesta ja elämästä. Kun rääkkää itseään saa sitä kautta hyvän olon… joka ikävä kyllä on aika ohimenevää. Kun hetkeksikin antaa löysää, tuntee itsensä taas jälleen löysäksi paskaksi. En aijo itse ajautua siihen jamaan… en todellakaan!!!!

No joo. Taas tulee juttua, kun ei ole vähään aikaan päässyt kirjoittelemaan. Mutta siis kaikki hyvin täällä. Elämä soljuu eteenpäin ja hyvin voidaan. Ei valittamista ;)