24062013 maanantai: jalkajumppaa

No hei terve! Nyt oli pakko tulla tänne päivittämään kuulumisia. Sen verran paljon on tullut kyselyjä, että mitä sulle kuuluu, onko kaikki ihan hyvin :D kun en ole blogiani päivitellyt ja facebookissakin olen viettänyt hiljaiseloa. Ei siinä, mukavaahan se on huomata, että ihmiset kaipailee, mutta jännä ilmiö sinänsä, että jos hetkeksi aikaa sulkee tietokoneen ja internetin ihmeellisen maailman pois arjesta, niin se on yhtä kuin ihmisellä ei ole nyt kaikki ihan kondiksessa :D No mutta sitähän tää nykypäivä on. Ei sitä ole kieltäminen. Itsekin roikun niin paljon naamakirjassa ja sitä kautta saan kuulla mitä muille kuuluu, mitä kavereille kuuluu, mitä kukakin on tehnyt ja milloin. Itse koin sen jo hieman rasitteeksi, kun koko ajan pitää olla se kone päällä ja koko ajan sitä pitää vilkuilla, joten päätin, että kattotaas nyt, miten meitsin käy, jos yritän olla ilman konetta hetken aikaan. No olen siinä aika hyvin onnistunutkin.

Ja joo, ohan mulla ollut tässä häppeninkiäkin. Viime maanantainahan mulle asennettiin se hammasimplantti. Eli viime maanantaina oli hoidon ensimmäinen vaihe. No okei, tässä on ollut aika hemmetin monta vaihetta ennenkuin päästiin tähän implantin asennus vaiheeseen. Mutta nyt sen implantin, joka ei siis ole sama asia kuin kokonainen hammas, kuten monet luulevat, täytyy luutua neljä kuukautta ennenkuin saan siihen sen kruunun, jolloin se on kokonainen hammas :D Oliko selvästi esitetty asia? Mutta siis pointti oli se, että leikkauspäivänä mä en todellakaan käynyt jumppaamassa. Olin aika töttöröö lääkkeistä :o ja nukuin melkein koko illan kaverin sohvalla, joten olin hyvää seuraa :D Muutenkin  operaatio kohtaa jyskytti heti kun vähänkin sykkeet nousi, eikä siis tarvinut ihmeitä tehdä, kuhan kävelin koirien kanssa pururataa ympäri niin alkoi tykytys. Järki ihmisenä kelasin, että nyt pitää chillata muutama päivä, en ota mitään typeriä riskejä että tulisi jotain ongelmia.

No sitten tulikin jo juhannus. Juhannuksen olin reissussa. En kuitenkaan kovin kaukana, vaan tuossa ihan lähellä kaverin tiluksilla. Juhannuksena tuli ennen kaikkea syötyä hyvin, pidettyä hauskaa ja joo, kyllä sitä tuli maistettua alkoholiakin. Sitä en kiellä ;) mutta ihan kohtuu määrissä pysyttiin. Juhannuksen urheilu koostui lähinnä frisbeen heittelystä ihanassa säässä :) ei huono sekään.

Ja nyt onkin sitten palattu normi arkeen ja tänään sai jalat kyytiä. Joo ei ehkä se paras valinta heti jussin perään, mutta no, ei huonokaan. Voin kertoa, että hiki lensi ja ähinää irtosi. Olin taas kuin uitettu koira treenin jälkeen ja siitähän oli mukava sännätä suoraan ruokakaupoille tekemään täydennystä jääkaappiin jossa lähinnä paloi tänä aamuna valo juhannuksen jälkeen :D Anteeksi vaan kanssashoppailijat :D

Hikee pukkaa :) 

JALKAJUMPPA JA VATSAT

levee prässi  4 x10-12
hack kyykky 3×10
– bulgarialainen kyykky 3×10 / jalka lisäpainoilla (otti muuten koville)
– reiden ojennus 3×10

-reiden koukistus istuen 4×10
-reiden koukistus jalka kerrallaan  seisten 3×10 / jalka

-vatsat vastuksella 3 x 16
– jalkojen lähennys-loitonnus penkin päällä 3×25
– vatsarutistuksen puolipallon päältä :) 3 x25

-olkapumppia 3×20 kp

Siinähän sitä oli taas settiä pienen sairausloma yms. jälkeen :)

Mähän olen edellisissä postauksissa valittanut, miten mun kuvat eivät ole tulleet tänne!!! Nonnih, tänään sitten kun tulin tsekkaa tilannetta, niin tännehän oli ilmestynyt lukuisia kuvia, jopa sellaisia joita en mielestäni ole edes lähettänyt tänne :o Omituista kerta kaikkiaan. Vähän kyllä ihmetyttää tämä systeemi, toivottavasti mun puhelin ei nyt vallan ala touhuamaan oman mielensä mukaan ja kohta täällä komeilee jos jonkun näköistä kuvaa :D haha. Pitääkin heti tsekkaa kameran sisältö ;)

Ja kuulkaas minä olin saanut ihan Hollannista asti positiivista palautetta kunnostani. Voitte vaan kuvitella, että se lämmitti mukavasti mieltä kun olosuhteiden pakosta en päässyt muutamaan päivään veivaamaan salille :) Nyt sitten taas painatetaan menemään. Kun tuohon implanttiin sitten asennetaan se kruunu, niin se on pikku juttu. Sen takia ei tarvitse chillata ;) Täällä alkaa palaa taas, toivottavasti teillä muillakin on motivaatio kohillaan :) Muistetaan kuitenkin nauttia myös kesästä ja hei, mä nautin kohta myös lomasta :) Enää neljä kokonaista duunipäivää ja sitten ah, kesälaitumille, jee jee. ELI MULLA ON KAIKKI HYVIN KAVERIT :)