24072010 lauantai; crossing ja punttia

Kuten suunniteltua oli, suoritin aluksi mummojumpan, eli basic crossing tunnin ja sen jälkeen perinteistä punttia. Tänään ei tullut tehtyä mitään ihmeellisyyksiä… aa joo kokeilin kyllä uutta liikettä taljassa. Jah, mikähän se nyt oli oikealta nimeltään, kun ei kykene muistamaan. Hyvä treeni tuli kaikenkaikkiaan. Yhteensä tuli viihdyttyä salilla kaksi tuntia ja viisitoista minuuttia. On se tarkkaa :)

Aamulla tein vahingossa uuden juomakeksinnön. No kun kaapista ei löytynyt rahkaa, unohdin ne töihin, niin laitoin sitten piimää ja rasvatonta mansikkajogurttia sekaisin, mitallinen Hera80 jauhetta vielä sekaan ja sitten ravistelemaan. Ensiksi hetken mietin, että uskallanko maistaa, mutta kun maistoin, yllätyin iloisesti. Hittolainen, sehän oli hyvää! Vielä treenin jälkeenkin tankkasin sitä itseeni kotiin tultuani.

Sitten lähdimmekin syömään ja leffaan. Jei. Oli mukavaa. Alkupaloiksi meillä oli nachoja, nam ja pääruoaksi mä söin kanaa ja bataatteja. Oli aika pippurista kanaa. Mutta ihan ok ateria. Sitten kierreltiin ostoskeskuksen puolella ja kuinka yllättävää, Intersportin alesta tarttui parikin vaatekappaletta mukaan. Olen jo pidempään suunnitellut, että mun on saatava lyhytlahkeiset juoksuhousut, siis mikroshortsit tai millä nimellä ne nyt kulkee. No siellä oli. Asicsin bökät ostin. Mukaan lähti myös Addun yläosa/ toppi ja lyhytlahkeiset alaosa :) Jei. Juuri äsken sovitin niitä ja avot, ne on mahtavat. Tykkään. Siis huomenna heti lenkille uusissa kledjuissa… ai miten niin välineurheilua…no pitää vähän olla :D Ai eikä pidä unohtaa mun uusia aurinkolaseja, jotka myös tarttui Intersportista messiin. Aika mageet etten sanoisi. Isot, mustat, juuri sellaiset kun vain voi mun päässä kuvitella näkevänsä. Niin ja sit muutama rihkamakäsikoru, mut joo… ja hiuspanta… ei muuta.

Leffa oli törkeen hyvä; Inception! Erikoinen… semmonen, ei ”pahveille” suunnattu pätkä. Tykkäsin. Ei oltu ainoita jotka sitä oli tullut katsomaan. Koko sali oli täynnä, yli kolmesataa paikkaa :)

Nyt on koirat ulkoilutettu, käytiin kiertää yhdessä lampi :) Mikäs tässä. Josko sitä töllöstä vielä tulis jotain syynättävää. Mukava ilta :) Jei! Kuulemisiin!