25012012 keskiviikko: rinta-ojentaja-vatsat

Nonnih, kotona ollaan vihdoin ja viimein. Aamu seitsemältä kun on lähtenyt, niin ilta puoli seitsemän on jo korkea aikakin tulla kotiin, jottahan kohta voi sitten mennä nukkumaan ja herätä jälleen aamulla kuuden aikaan… ja lähtä töihin ja mennä ehkä salille (ois vapaapäivä, mut jos menis tekee intervalliharkan nyt ;) ). Joo, tänään jumpattiin sitten rinta, ojentajat ja vatsa. Kyllä sai vatsalihakset kyytiä, saattaapi olla taas huomenna mukavasti kipeet. Viimeksi kipeytyi niin, että ei pystynyt kunnolla yskimään :D hih. No juh. Rintatreeni meni ihan ok. Mullehan tuo on vähän sellainen, no vaikea osa-alue. Mutta kyllä mä luulen, että sain taas ihan mukavasti sitä tuntumaakin aikaiseksi. Jouduin tekemään penkin smithissä, koska ”oikeat” :D penkit oli varattu, ukothan niissä asuu aina :o No juh, mutta kyllä se on vain niin eri asia penkata smithissä, ihan niinkuin on eri asia kyykätä smithissä. Nelkytä kiloa suorastaan lensi käsissä :o ja ”oikeassa” penkissä nelkytä kiloa tuntuu mulle ainakin aika raskaalta :o Mutta tulipahan kokeiltua tuokin. Ja ohan siinä aina se hyvä puoli, että smithissä jos tuppaa voimat loppumaan, niin siinä voi sitten heittää koukut teloilleen ja lopetttaa siihen. Juups.

No ja sitten tuli venyteltyä oikein hyvin alaraajat ja tosiaan jumpattua ne vatsalihaksetkin. Ohjeiden mukaan. Täytyy varmaan ottaa selvää, kysyä, että mikä juju siinä on, että pitää tehdä vastuksella ja ilman vastusta tiettyjä liikkeitä tiettynä päivänä :o Ja joo, saa vastata jos ja kun tiiätte kuitenkin vastauksen :)

No mutta nyt syömään. Kanat paistuu uunissa, mutta ne onkin vasta huomiseksi. Nyt syödään tonnikalasallaadia, nams. Kuulemiin :)