25032011 perjantai; kunnon punttia

Terkut tosiaan salilta. Tänään lähdin sitten ihan tunteella tekemään. Ei ollut kiire mihinkään, pikkuemäntäkin lähti mummin kanssa maalle :) Ikävähän sitä natiaista jo on, mutta nyt on laatuaikaa äidille :) ja laatuaikaa pikku emännällekin, sillä mä niin tiedän, että se diggaa ihan kybällä olla landella mummin ja mummin miehen kanssa :D Mun rakas <3

Salilla tuli ährättyä sitten vaivaiset pari tuntia ;) Uhhuh. Pääpaino oli tänään selässä ja haukkareissa. Siinä sivussa tuli väännettyä myös peffaa, takareittä, kyykkyä ja vatsoja. Linkkuveitset taas penkistä, ah, kyllä huomenna tuntuu ;) viimeistään ylihuomenna.

Uu mama mikä ilme ;) No mutta tuo kertoo aika paljon siitä fiiliksestä mikä mulla oli päällä tänään salilla. Nautin koko rahan edestä taas!

Kunnon pumppailun jälkeen crossailin vielä parikyt minsaa. Siitä sitten saunan lauteille ja kyllähän oli euforinen olo jälleen. Salilta sitten suoraan kauppaan, sillä mullahan oli selkeä visio siitä, mitä tänään syötäisiin. Ja koska sain seuraa, niin halusin tietty tarjota jotain hyvää ;) Tein niitä möttösiä. Alustava suunnitelma oli korvata kinkut jauhelihalla, mutta koska viihdyin salilla niiiiiiiin pitkään, että alko tulee jo vähän kiire, päädyin kuitenkin nappaamaan kinkkusuikaleita kaupasta mukaani. Hö… mä en vain niin diggaa niistä lisäaineista mitä noissa paketeissa on. Jos vain mahdollista, yritän tehdä itse ja välttää ainakin mahdollisimman paljon kaikenlaisia valmishässäköitä. Nooooh, mutta ei elämä nyt tuohon tosiaankaan kaadu. Helvetin hyviä niistä tuli, vaikka ite sanonkin. Kerroin myös seuralaiselleni tästä karppauksesta ja mitä se niinkuin noin karkeesti tarkoittaa ja mistä tämä nyt tuli. Tämähän lähti siis maanantaista kun mun duunikaveri teki esiinmarssin heti aamusta ja ilmoitti olevansa tästä edespäin karppaaja :D No mäkin nyt sitten kelasin, et hittojakos täs, kokeillaan vähän reseptejä, ei mun ruokavalio noin niinku muutenkaan kovin epäkarppia ole ;) Kyytipojaksi möttösten kanssa tein sitten kreikkalaista salaattia ja ah, mä ostin niiiiiiin hyvää salaattikastiketta että melkein sulin tohon ruokapöytään kun maistoin sitä :o aaaaaw. Balsamico-yrtti, suosittelen lämpimästi!!!! Syötiin maarut täyteen, keittelin kaffet mutta J. lähti hakee nyt tässä välissä faijaansa kotiin bilisreissulta. Kun J. tulee backiin, niin tarkoitus ois alkaa pitää taas Kummelimaratonia, nautiskella kaffetta ja varmaan myös J:n tuomaa lakujädee :) Voisko oikeesti mukavampaa taas ollakaan, no ei paljon vois!

Huomenna sitten aamusta salille. J lähtee frendinsä kanssa ja mä lähden isseksein ;) Illalla kaiketi leffaan, ois tarkotus mennä katsoo… en nyt muista mikä se oli, mutta kauhua. Kerron sitten ;) Mitäs tässä, diggailen. Ihan parhautta taas pitkästä aikaa!!!!

Ai juu ja lopuksi vielä äitinä olon huippuhetkiä :D Ei terve. Aamulla emäntä soitti itku kurkussa mulle töihin, että hänellä on jäänyt harja kiinni päähän. No niin oli tosiaan, sillä hän oli alkanut harjaamaan mun fööniharjalla hiuksiaan ja kyllähän sellainen pyöree harja takertuu helposti pitkiin hiuksiin. Voi mun murua, oli naurussa piteleminen mutta samalla vähän hikoilutti, että millä ilveellä tästä nyt selvitään. No lopputulos oli se, että mun pieni pallero lähti harja päässä mummon luokse ja mummo irroitti harjan hiuksista ja ehti tyttö vielä ajoissa kouluunkin. Että näin, semmonen episodi. Mutta nyt on kuulema aika magee letti ;) ja emäntä ei suostu lähtee mummin kanssa kampaajalle :DDDD Ai että mä odotan sunnuntaita kun pääsen näkee, että mimmonen kampaus meidän neidillä nyt sitten onkaan :D Voi hyvänen aika. Kyllä on hauskaa olla äiti, ihan oikeesti!!!!